Avatar billede dortek Nybegynder
07. februar 2006 - 11:13 Der er 2 kommentarer og
1 løsning

Skalere fra midten i InDesign

Hej alle eksperter

Til min store overraskelse kan jeg ikke skalere et objekt fra midten i InDesign. Kan det virkelig passe? I Photoshop og Illustrator kan man skalere et valgt objekt fra midten (så midterpunktet "står stille") ved at holde ALT-tasten nede mens man trækker i objektet.

I InDesign kan dette ikke lade sig gøre. Jeg ved godt at man kan bruge control-paletten og free transform-tool eller scale-tool, men er der en af jer der har en løsning, der ikke kræver andet værktøj end den sorte pil?
Avatar billede kardinalen Novice
07. februar 2006 - 18:08 #1
Hvis du bruger Scale Tool og trækker i et af hjørnerne, så bliver midterpunktet stående hvor det er, men du skal lige sikre dig at dit referencepunkt er sat til midten, inden du gør det.
Avatar billede dortek Nybegynder
07. februar 2006 - 21:07 #2
Kardinalen: Tak for din tilbagemelding. Jeg kender godt scale-tool og de andre værktøjer jeg nævnte i spørgsmålet - men det lader åbentbart til at Adobe bare ikke har programmeret InDesign til at kunne skalere så midterpunktet bliver stående når man skalerer med den sorte pil og ALT-tasten. Jeg synes jeg har prøvet alle kombinationer...

Lader spørgsmålet stå lidt endnu.

;-Dorte
Avatar billede dortek Nybegynder
13. februar 2006 - 12:26 #3
Jeg lukker spørgsmålet nu. Det kan åbentbart ikke lade sig gøre i InDesign som jeg vil have det (kun med den sorte pil uden at taste noget andet eller vælge et andet værktøj).

Jeg takker for svar og tålmodighed ;-)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester