Avatar billede theartist Nybegynder
03. august 2006 - 12:11

Join udviklingsteamet bag Danmarks nye ungdomsunivers

Vi søger med lys og lygte efter en erfaren programmør, der vil være i stand til hjælpe os med at skabe Danmarks nye ungdomscommunity. Er du interesseret i at arbejde fast med unge mennesker i en stor skandinavisk virksomhed og i et dynamisk miljø, samt være med til at skabe et helt nyt ungdomsunivers, så vil vi meget gerne høre fra dig.

Vi koder i ASP .net 2.0, C# og benytter Microsoft databaser. Vi forventer du gør det sammme! Du må meget gerne have erfaring indenfor opbygning af større websites, men udviklere med en sådan lyst hører vi også meget gerne fra.

Vi giver løn efter kvalifikationer og derudover har vi en god pension, gode arbejdsforhold, dejlig kantineordning og en række andre frynsegoder. Arbejdsstedet er Herlev, København.

Lyder det spændende så skriv til Anders Riedel på art@allerint.dk
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester