"This computer is in use and have been locked"
Hej,Er det på nogen måde muligt at undgå at windows 2003 (Server) ikke låser en TS Klient hvis klienten har være inaktiv i et stykke tid.
Jeg får den skærm hvor der står:
"This computer is in use and have been locked"
"Only pda/administrator can unlock this computer"
Jeg logger en PDA på via Terminal Server og den låser som sagt efter x antal min - kan man slå det helt fra eller i det mindste sætte det så højt op at brugerene ikke mærker noget til det
Med venlig hilsen
Bjarne Pedersen
