Forhindring af datakørsel driller.
Jeg har to programmer som kan slette filer med overskrivning.Den ene følger med Steganos Safe, den anden med TuneUp.
I den sidste tid, er der begyndt at ske det, at når jeg vil
slette noget, selv en lille fil, lukker winduet ned, og der
popper en meddelelse op, som siger, at det er for at beskytte
windows, og forhindre data kørsel.
I system/avanceret står den markeret i det øverste felt, som
ikke forhindrer al datakørsel.
Jeg har undersøgt windows grundigt for virus og andet snavs,
men kan ikke finde noget.
Er der nogen som kender noget til det?
