Avatar billede perhoyer Nybegynder
04. november 2006 - 14:59 Der er 2 kommentarer

Reinstallation af Exchange 2003

Hej alle
Jeg skal til at lave en reinstallation af Exchange 2003 SP2. Storage databasen har definitivt sagt night and good bye og er nu komplet umulig at mounte - jeg tror jeg roligt kan sige at jeg har prøvet alt eseutil, isinteg mv. crasher når de så meget som ser den - og at mounte den er også out of the question.
So... jeg tror jeg reinstallere hele Exchange delen og indlæser et backup af alle mailboxes og public folders som de så ud i torsdags.
Mit spørgsmål er så. Når jeg nu fjerne exch - fjerner jeg så også et ID eller noget som gør at AD´tes mailbox angivelser ikke kan finde de gendannede mailboxes ? skal jeg foretage mig yderligere på de enkelte konti for at få dem til at spille med den "nye" installation?
- Exchange-dræberen...
Avatar billede perhoyer Nybegynder
04. november 2006 - 15:15 #1
Jeg mangler at oplyse at Exchangen kører på en DC, men er ikke toppen af træet.
Avatar billede perhoyer Nybegynder
04. november 2006 - 20:03 #2
He det viste sig at jeg kunne fjerne alle filer fra  mdbdata-folderen og starte store.exe uden probs. Når jeg prøvede at mounte blev jeg spurgt om jeg ville danne en ny store hvilket jeg bekræftede - hermed havde jeg min nye blanke store som jeg kunne læse min backup ind på - nice - all works again.

Her et par links som hjalp mig på vej.

http://www.msexchange.org/tutorials/Restoring-Exchange-Server2003-Alternate-Hardware.html

http://www.microsoft.com/technet/prodtechnol/exchange/Guides/DROpsGuide/3df9b6b9-3f34-4e8f-af99-eebe29df1670.mspx?mfr=true

http://www.msexchange.org/tutorials/Forestprep-Domainprep-Explained.html

http://support.microsoft.com/kb/833396/
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester