Avatar billede manse999 Nybegynder
26. februar 2007 - 16:18 Der er 2 kommentarer og
1 løsning

Skille vga skærmkabel

Hej med jer.

Jeg skal ha et vga skærmkabel igennem et tomrør i væggen. Tomrøret er ikke stort nok til at stikket fra kablet kan komme med igennem.
Derfor er mit spørgsmål: Fås der nogle VGA stik der på een eller anden måde kan "klipses" på lederne i kablet efter det er ført igennem røret?
Hvis ikke - hvordan løser jeg denne udfordring nemmest?
Avatar billede geforce3 Praktikant
26. februar 2007 - 16:22 #1
Eller klip det over, og så lod det sammen igen.. :D Skal dog ikke kunne sige om det går ud over kvaliteten... Har selv kun gjort det med netkabler
Avatar billede screem_brille Novice
26. februar 2007 - 16:28 #2
det vil gå mere eller mindre ud over kvaliteten (da der benyttes coax kabler, og det er umuligt at lodde skærmen på igen hele vejen rundt om inderlederen)
Avatar billede manse999 Nybegynder
20. oktober 2008 - 00:06 #3
svar
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester