Der er xx antal brugere der bruger din pc, vil du afslutte?
Vi har et lokalt netværk. Når jeg afslutter er der som regel nogle der benytter eller henter filer fra mig. Jeg bliver spurgt om jeg alligevel vil afslutte og dermed afskære andre muligheden for at se mine filer.Spørgsmålet er så:
Kan jeg komme til at se hvem det er?
