Avatar billede yogo Nybegynder
12. juni 2007 - 13:54

Problemer med trådløst internet

Hej.

Jeg har 2 notebooks, som benytter samme trådløse internet-adgang. Den nyeste har indbygget trådløst betkort, mens den gamle har et Asus wireless lan 802.11g indstikskort.

Efter den gamle ikke har været brugt i en uges tid kan man pludselig ikke forbinde til det trådløse internet med den. Og der er ikke noget galt med internetforbindelsen, idet den nye kører fint på sin trådløse forbindelse.

Mit første problem opstår når jeg under "network connections" går ind under "properties" for den trådløse forbindelse. Her er der på den nye faneblade der hedder "general", "wireless networks" og "advanced".
På den gamle hedder disse faneblade "general" og "advanced".
Hvorfor er der ikke et faneblad der som på den nye hedder "wireless networks"?

En anden ting jeg studsede over er at den gamle på nogle tidspunkter godt kan få en "limited or no connection". Men når den gjorde det og man havde musen placeret over ikonet nede i højre hjørne for forbindelsen, så stod der noget andet end der gør på min nye computer. På den nye står der "wireless network connection (Homeair) og nedenunder "speed: 11 Mbps".
På den gamle stod der noget med "WIM" i parantesen istedet for "homeair" som vores netværk hedder. Og hastigheden svinger mellem 5.5 Mbps og 11 Mbps, samtidig med at signalstyrken er "low" mod "excellent" på den nye computer.

Desuden: Når man prøver at "view availible wireless networks" under "network tasks" i venstre side af "network connections"-mappen får man bare at vide at "no wireless networks were found in range". Normalt plejer der udover vores eget netværk som minimum at være en 2-3 andre.

Går man ind under selve netværkskortet, står der at "this device is working properly" - så det skulle ikke være fordi kortet er gået i stykker. Og det blinker og lystigt i de to indikator-lamper der er på det "lnk" og "act"

Håber der er en venlig sjæl med forstand på dette som kan hjælpe mig for jeg er efterhånden løbet tør for ideer.

Mvh, yogo
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester