Avatar billede regstar Nybegynder
23. juli 2007 - 00:27

Bærbare kan ikke køre på strøm

Hej,

Min bærbar HP Pavilion ZD8000-serien kan ikke køre på strøm, forstået på den måde at den ikke vil oplade, når jeg computerern er tændt. Men til gengæld oplader den udemærket når computeren er slukket.

Er der en mulig forklaring på dette?

Desuden har jeg lige fået den tilbage fra reperation, hvor hdd'en og batteriet er blevet udskiftet til nye. Og inden jeg sendte den til reperation havde jeg oplevet ligenede. Det skal lige siges at den virkede fint de første par gange jeg tændte for computeren (oplader mens den er tændt) efterat have modtaget fra reperation.

Men jeg trak opladet stikket ud og satte det i igen et par gange og det har efterfølgende resulteret i at den nu kun kan oplades ved slukket tilstand.

Har jeg beskadidet batteriet eller kan jeg på andenvis (uden at sende den reperation, for det tager en evig at få den tilbage, og jeg skal selv bruge den de næste to uger).

Håber i vil komme med nogle gode svar.

/Regstar
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester