Avatar billede ulykken-smed Juniormester
29. januar 2008 - 19:28 Der er 2 kommentarer og
1 løsning

scale stiblet linjer

kan man scale tekst og linjer i et enkelt layout uden at det ændre model space. ( autocad 2006 lt)

Mvh
Ulykken-smed
Avatar billede sorensfar Nybegynder
29. januar 2008 - 20:09 #1
Hej Smed

- hvis du dermed mener, om du, ligesom med frysning af lag, kan sætte det til kun at virke i én (eller flere) viewport(e), så er svaret nej. Vel at mærke, hvis du gør det, ved at klikke dig ind i en viewport for at foretage ændringen. (Gør du det, er du jo netop i modelspace). Der findes ikke en "smart" løsning, men hvis det er i begrænset omfang, så KUNNE det være en "snyde"-løsning, at du for den pågældende linie og teksts vedkommende, anbringer disse i et specielt lag. Dette lag kan du så netop fryse i den/de viewporte, hvor du vil lave ændringen. Derefter kan du gå tilbage til paperspace og med simpel håndkraft tegne/skrive ovenpå det oprindelige, men nu med den skalering du ønsker.
Sorry, men jeg tror det er bedste bud.
Avatar billede ulykken-smed Juniormester
29. januar 2008 - 20:44 #2
Jeg takker for svaret , selvom jeg havde håbet at jeg kunne slippe lettere over arbejdstegningerne , lts scaler jeg stregerne med , men hvad hedder genvejen til at scaler tekst med.

Mvh

Ulykken-smed
Avatar billede sorensfar Nybegynder
29. januar 2008 - 21:27 #3
Scale (sc) :-)

- nej, joker bare - du behøver ikke at skalere, men kan i stedet ændre fontstørrelsen.
Afhængig af, hvilken type tekst der er tale om, kan du enten bare dobbeltklikke på teksten, og få en lille dialogboks frem, hvor du kan ændre det - eller markére teksten og trykke ctrl+1, som giver dig proberties dialogboksen, hvor du kan gøre det samme.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester