Avatar billede steam Nybegynder
13. februar 2008 - 22:33

Dilemma om lyd i stuen

hej
jeg er meget i tvivl om hvordan jeg får et godt anlæg stablet sammen i min nye stue når jeg flytter. Der er ikke plads til mine store gamle dali 104 længere og min dali receiver.
Til gengæld fik jeg for 1 år siden af min kæreste et dvd / receiver anlæg med surround (jvc th-s11) som i kan se specs på her: http://www.dealtime.co.uk/xPF-JVC-DVD-Home-Cinema-System-Remote-Control .
Det kan ik så meget men har nogle små smarte højtalere som jeg gerne ville kunne afspille musik fra en pc i også...men der er kun 1 indgang og det er 1 scartstik.
Kan man bruge en harddiskoptager som mellemled...altså at køre lyder fra min bærbar gennem en harddiskoptager og så derfra sende lyd til det lille jvc anlæg ? skal også kunne høre tv i det lille anlæg.

evt har i så en god idet til et andet lille ny anlæg med surround højtallere og som har masser af tilslutningsmuligher til pc, tv etc ?
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester