Avatar billede akg Nybegynder
20. maj 2008 - 23:04 Der er 5 kommentarer

Ris/ros til musikquiz

Hej folkens, jeg har i en lille månedstid siddet og leget med et quiz projekt. Som hedder coverquiz, det går i al sin enkelthed ud på at gætte 45 titler på musik-albums, ud fra et udsnit af selve coveret.

Den første som gætter alle 45 navne bliver placeret som nr. 1, næste som nr. 2 osv. ud fra det tidspunkt quizzen er startet på. (Planlagt quizstart én gang om måneden, måske flere gange hvis jeg har tid)

Jeg har prøvet at holde siden meget enkel i designet, men det er op til jer at vurderer...

www.coverquiz.dk

Håber i bliver godt underholdt! (der er stadig nogle småting, som  ikke er 100% klar, men det kommer - og nej den er heller ikke valid endnu).

VH Anders
Avatar billede akg Nybegynder
21. maj 2008 - 08:25 #1
Og hvis der er nogle der har lyst, må i meget gerne se om i kan snyde i quizzen, altså finde ud af albumnavnet, uden at gættet det på lovlig vis - eller få kommentarer vist inden albummet er gættet..
Avatar billede torotune Nybegynder
22. maj 2008 - 00:11 #2
Det er rigtig godt lavet og fint design og navigation, men puha den er svær! :-)
Avatar billede akg Nybegynder
22. maj 2008 - 08:23 #3
Oprindeligt var der kun 15 albums, men det tog mere end 2½ time før de alle var gættet - så jeg blev nødt til at lave den noget længere. Men som sagt så afhænger sværhedsgraden af ens musiksmag - og jeg må jo nok indrømme at quiz nr. 1, er noget rocket :)
Avatar billede akg Nybegynder
30. maj 2008 - 11:56 #4
Quiz nr. 2 er klar i løbet af weekenden, så kig forbi!
Avatar billede akg Nybegynder
31. maj 2008 - 17:05 #5
Så er quiz nr. 2 skudt i gang! Kig forbi coverquiz.dk - og kom endelig med ris/ros til design, navigation og forbedringer!!
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester