Avatar billede zikzaka Nybegynder
08. juni 2008 - 16:36 Der er 2 kommentarer og
1 løsning

Vedhæftninger i Outlook 2003

Jeg har tidligere set indlæg omkring samme emne hvor Outlook 2003 blokerer vedhæftede filer. Desværre er muligheden for at fjerne flueben under Indstillinger-Sikkerhed ikke tilstede i denne version. Nogen der kan fortælle mig hvordan man tillader vedhæftninger i Outlook 2003?
Avatar billede zikzaka Nybegynder
08. juni 2008 - 16:48 #1
Nu har jeg fundet følgende link: http://support.microsoft.com/kb/829982/da Er det virkelig nødvendigt at redigere i registreringsdatabasen for at kunne åbne en exe fil?
Avatar billede justrace Novice
08. juni 2008 - 20:21 #2
Det nemmeste er vel bare at "zippe" filerne. De giver ikke problemer, og du skal ikke sætte sikkerheden over styr. At åbne for .exe filer i mails er næsten som at påstå at havregrød er en form for intelligens.
Avatar billede jmlee111 Nybegynder
14. juni 2008 - 13:27 #3
Hent dette program på nettet: Outlook  attachments options af Ken Slovak, findes på:
http://www.slovaktech.com/
Det er en plug-in til Outlook, der giver dig mulighed for at bestemme hvilke extensions du vil kunne modtage. Men som det er anført ovenfor: Tænk dig om!
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester