Avatar billede steam Nybegynder
23. juli 2008 - 14:00

mail for exchange sync problem med kalender

Hej
Jeg har en nokia E50 arbejdstelefon som er næsten slidt op. Så fik jeg en ny E50 fra arbejde og har lagt certifikat og den nyeste mail for exchange version på = 2.5.5 på (har også prøvet med ældre versioner).
Den kan sagtens sync kontakter (dog ligger de dobbelt) og mail går fint igennem....men når den skal sync kalender tæller/modtager den på til 50 poster og så siger så "der kan ikke syncroniseres med serveren..prøv igen senere" og så ligger der ik noget i kalender. jeg har haft fat i nokia som sagde jeg skulle ligge nyt firmware på som jeg har gjort med success...men stadig samme problem. Jeg har endda prøvet på en nokia E51 og det er samme problem.
hvis jeg så skriver en andens brugernavn og password ind henter den fint alt: mail, kalender, kontakter etc

hvem har en løsning på dette...jeg har aldrig set noget lignende...og jeg arbejder som it supporter og ser problemer hver dag ellers synes jeg med telefoner :)

håber i kan hjælpe.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester