Avatar billede lotek Nybegynder
29. september 2008 - 14:21 Der er 5 kommentarer og
2 løsninger

Import af PDF-dokumenter i Adobe Designer

Jeg er i gang med at lave en PDF-formular, der kan udfyldes og sendes pr. f.eks. mail.

Jeg anvender har designet selve skabelonen i InDesign og eksporteret den som en PDF. Via Acrobat Professionel 6 prøver jeg så at åbne det samme PDF-dokument via Adobe Designer, for at tilføre de aktive formular felter.

Uanset på hvilken måde jeg eksporterer min PDF (forskellige indstillinger for PDF'en, direkte printet/distileret via AdobePDF og CutePDF), så får jeg følgende melding:

- 1 ukendte symboltegn er erstattet med '?'
- 372 ikke-understøttede buede opbjekter er måske ikke importeret korrekt. Kontroller, at billederne i formularen er nøjagtige.

Dét, jeg får importeret, er med en række aktive objekter, noget omkonverteret tekst (Adobe Designer kan åbenbart ikke læse de fonte, som jeg anvender i dokumentet) samt en række elementer, som programmet ikke kan importere.

Jeg har forsøgt med et indscannet dokument, der ikke indeholder noget som helst element-information. Dette bliver importeret uden problemer. Hvordan får jeg eksporteret mit InDesign dokument, så det uden problemer kan importeres i Adobe Designer?

På forhånd mange tak for hjælpen.
Avatar billede lotek Nybegynder
29. september 2008 - 14:22 #1
Hov - kan se, at det er Acrobat 7, jeg anvender - ikke 6.
Avatar billede kringleraket Nybegynder
30. september 2008 - 08:04 #2
Hvorfor laver du ikke bare formularen med Acrobat 7?
Avatar billede falster Ekspert
01. oktober 2008 - 12:46 #3
Lidt i samme boldgade som kringle:

Den foretrukne/anbefalede metode er at skabe designet i et eller andet "moderprogram" (Word, dtp-program e.l.) - konvertere til ("en flad") pdf - og så tilføje de aktive formulardele (felter, evt. knapper mm. i Acrobat).

http://www.adobeforums.com/webx/.59b6a098
Avatar billede lotek Nybegynder
01. oktober 2008 - 13:58 #4
Jeg siger mange tak for hjælpen.

Umiddelbart virkede kringles råd bedst. Det er muligt at benytte de fleste formularfelter direkte i Acrobat og uden, at man skal bekymre sig om import af pdf-dokumentet i andre programmer.

Falster> Idéen er rigtig god og også det, som jeg i princippet har gjort. Grunddesignet er eksporteret fra InDesign til en PDF (jeg har prøvet alle indstillingsmuligheder). Problemet med Adobe Designer er, at den vil gå ind og konvertere PDF-en til forskellige aktive felter. Og den import/konvertering går skævt for mig. Her drejer det sig om dele af grunddesignet som logo etc - ikke formularfelter. Man kan sige, at problemet er, at jeg ikke kan gøre min PDF-fil 'flad' nok, til at Adobe Designer kan indlæse den uden konvertering.

Men jeg har fået det til at virke nu direkte i Acrobat - så mange tak for hjælpen. :o)

Svar = points.
Avatar billede falster Ekspert
01. oktober 2008 - 15:19 #5
OK - godt det funker.
Avatar billede kringleraket Nybegynder
01. oktober 2008 - 15:27 #6
:-)
Avatar billede lotek Nybegynder
01. oktober 2008 - 15:30 #7
Jeg håber, at i kan leve med en ligelig fordeling af pointene. :)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester



IT-JOB