Avatar billede jily Nybegynder
21. oktober 2008 - 12:46 Der er 6 kommentarer og
1 løsning

Indsætte grafik i header og footer

Hej,

Jeg skal lave faktura og brevpapir i word og excel.

Jeg har fået det til at se nogenlunde ud i word - ved at indsætte grafik i 300DPI, og bede om at det ikke bliver skaleret.

Indsættes samme stykke grafik i excel i footeren, skalerer den automatisk selv grafikken, således at størrelsesforhold ikke matcher det i word.

Hvad vil den rigtige arbejdsgang/tilgang til at lave ovenstående være? Jeg er langt fra super bruger i office, men kan lave den grafik som skal bruges, hvis der er nogen der kan fortælle mig hvordan det på bedste vis implementeres.
Avatar billede jkrons Professor
21. oktober 2008 - 17:00 #1
Mit budskab er: I Excel - Dont do it. Header og footer i Excel adskiller sig i princippet markant fra Header og Footer i Word. Du kan måske programmere dig ud af, at få lavet den korrekte skalering, men min erfaring er at aldrig specielt godt. Bedre vil det typysk være at sætte dit regneark ind i et Word dokument.
Avatar billede jily Nybegynder
21. oktober 2008 - 18:04 #2
OK - Jeg vil lige forsøge mig med at sætte regneark ind i word. Gode råd til den bedste måde at gøre dette på?
Avatar billede jkrons Professor
21. oktober 2008 - 19:14 #3
Min erfaring her, er at det bliver bedst, hvis man indsætter det som Excel objekt. Som billede eller formateret tekst, bliver det ofte muks .-)

For god ordens skyld bør jeg nok gøre opmærksom på, at hvis regnearket er meget stort, kan det ikke lade sig gøre elegant.
Avatar billede jily Nybegynder
21. oktober 2008 - 20:00 #4
Hmm excel sheetet er lavet som en fakturaudregner, så størrelen herpå kommer an på antal solgte produkter. Kan man bruge den hvis implementeret i Word? Det skulle jo gerne være sådan at man ikke både behøver åbne excel og word for at udskrive en enkelt faktura....
Avatar billede jkrons Professor
21. oktober 2008 - 22:42 #5
Du kan indsætte et regneark direkte i Word via Værktøjsknappen Microsoft Excel Regneark i Word. Så eksiterer regnearket ikek selvstændigt, men kun inde i det pågældende Word dokument.
Avatar billede jily Nybegynder
29. oktober 2008 - 12:23 #6
Jkrons - kommer du ikke lige med en besvarelse så jeg kan give dig point? Det lykkedes mig ved import i Word! Tak
Avatar billede jkrons Professor
29. oktober 2008 - 21:36 #7
Et svar :-)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester