Avatar billede MADOlsen Seniormester
06. april 2009 - 11:48 Der er 4 kommentarer og
1 løsning

TWAIN component i Delphi 2009

Jeg sidder og roder med et project i Delphi 2009, hvor jeg gerne skulle have adgang til en scanner vha. Twain. Jeg har prøvet at bruge Gustavo Daud's glimrende (virker det til) DelphiTwain (http://delphitwain.sourceforge.net), men jeg kan ikke få det til at virke.

Hvis jeg downloader det eksempel der ligger på siden (det der hedder "Full twain features"), virker det fint, hvis jeg kører den medfølgende og allerede kompilerede exe-fil ("Example.exe"). Men hvis jeg prøver at åbne projektet, og selv kompilere det, så kommer der ikke nogen Twain-enheder frem, når jeg vælger "select source". Når jeg kører den føromtalte exe-fil, viser min HP Scanjet 7650 sig elelrs lige så fint i Select source-dialogen.

Er der nogen der har erfaring med dette komponent i Delphi 2009, eller kender til et andet komponent der virker med denne version af Delphi?


På forhånd tak!

Mads
Avatar billede ptj_11 Forsker
06. april 2009 - 18:21 #1
Har du prøvet, at skrive til Gustavo, og forklaret ham dit problem.
Kunne være, at han kunne give dig en fornuftig forklaring.
Der er´måske en eller anden afhængighed, som du ikke er opmærsom på.
/ptj_11
Avatar billede MADOlsen Seniormester
07. april 2009 - 08:14 #2
Jeps, det har jeg. Men han har ikke svaret endnu, og så tænkte jeg, at der muligvis var andre der havde haft samme problem, og så bare været bedre end mig til at få det løst... :-)
Avatar billede ptj_11 Forsker
07. april 2009 - 15:34 #3
OK, så har jeg desværre ikke noget andet bud.
/ptj_11
Avatar billede MADOlsen Seniormester
08. juni 2009 - 08:54 #4
Efter at være blevet bedre til Delphi (var lige startet, da jeg stillede dette spørgsmål), og efter at jeg fik sat mig lidt bedre ind i det omtalte TWAIN-component, gik det op for mig, at grunden til at det ikke virkede var Delphi 2009's brug af unicode som standard. Så efter en omskrivning af Gustavo Daud's kode, virker det nu efter hensigten.
Avatar billede ptj_11 Forsker
08. juni 2009 - 23:51 #5
Glæder mig.
Det bekræfter, at det kan betale sig at lære nyt hver dag, uanset hvor gammel man er.
Det er der mange derude, der kunne have godt af at erkende.
Tillykke med det.
/ptj_11
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Skyder gammelt sikkerhedsråd i sænk: Derfor kan du trygt koble dig på åbne wifi-netværk
Du behøver ikke længere frygte, at blive udsat for digitalt misbrug, hvis du logger på et åbent wifi-netværk, lyder det fra en norsk sikkerhedsekspert. En dansk ekspert mener dog endnu ikke, at tiden er inde til at droppe sikkerhedsrådet.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi
Evnen til at tilpasse sig en verden i konstant forandring bliver afgørende for virksomhedens mulighed for at vækste i fremtiden. Ét af de finansielle håndtag du kan skrue på, er en hel eller delvis outsourcing af it-driften. I e-bogen ”Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi” får du viden om, hvordan din virksomhed kan bruge tilpasningsøkonomi til at håndtere fremtidens krav til it. Vi spørger blandt andet: - Kan din virksomhed skalere og tilpasse sin digitale kapacitet og økonomi? - Har dine kunder tillid til, at du har de skarpeste it-løsninger? - Ville I kunne styrke forretningen ved at give jeres it mere fokus? - Kan I få øget funktionalitet til samme pris? Vi fokuserer på risiko, økonomi, fokus og valg af it-partner, som er fire opmærksomhedspunkter du skal have styr på for at lykkes med at tilpasse virksomheden til at modstå forandringerne i verden.