23. september 2009 - 11:43 Der er 8 kommentarer og
1 løsning

Expresscard til Fujitsu AMILO Li 3910

Har fået til opgave, at opgradre en Fujitsu AMILO Li 3910 med et nyt netkort af expresscard typen. Undre mig, at standard typen ikke passer. Har fået fat i et D-Link RangeBooster N 650 Notebook Adapter DWA-645, men det er for stort. Hvofor hvordan og hvorledes? Troede, det var en standard type, eller er man ude i noget rod, med disse expresscard?
Avatar billede johnstigers Seniormester
23. september 2009 - 12:39 #1
Der findes 2 slags: expresscard 34 og expresscard 54.
De er hhv. 34 mm og 54 mm brede, og den model kan bruge begge.

Så vidt jeg kan google mig frem til er D-Link RangeBooster N 650 Notebook Adapter DWA-645 af PCMCIA typen ???
Avatar billede thov Seniormester
23. september 2009 - 13:56 #2
Og finder du et draft-n netkort med Expresscard tilslutning (Ikke PCMCIA/PC-card), bliver du dybt skuffet over dets præstationer, hvis ikke det kommer fra samme producent som draft-n routeren.
26. september 2009 - 13:35 #3
Jeg var ikke klar over, at der findes 2 modeller, men jeg kan ikke få plads til 54 modellen, som D-Link RangeBooster N 650 Notebook Adapter DWA-645 er. Det er som om der ikke er dybte nok til kortet. Skulle den kunne bruge begge modeller, så skal stikket kunne flyttes længere ind i Fujitsu AMILO Li 3910, og det kan jeg ikke se hvordan det skulle kunne lade sig gøre :-(
Avatar billede johnstigers Seniormester
26. september 2009 - 14:08 #4
kharder - som jeg skrev før, så ser det for mig ud til at det kort du har er af PCMCIA typen????
Avatar billede thov Seniormester
26. september 2009 - 14:19 #5
Her er billeder af korttyperne http://en.wikipedia.org/wiki/ExpressCard
Det er sandsynligvis den nederste af de tre du har (Cardbus/PC-card/PCMCIA), og det duer ikke.
30. oktober 2009 - 01:31 #6
Det tætteste, vi kan komme på et svar er thov's sidste bemærkning, så hvis han vil komme med et svar , så er der 100 point til ham
30. oktober 2009 - 01:35 #7
Har løst problemet med et mini usb netkort, som ikke fylder meget mere end stikket på et usb kabel, også til lige godt 100 kr. Så smutter den på 150 Mb forbindelse.
Avatar billede thov Seniormester
30. oktober 2009 - 01:58 #8
Jeg deler med @john_stigers - Der skulle jo forenede kræfter til, før det lykkedes at overbevise dig om, at det var et forkert kort du rodede med *S*.

Men godt du fandt noget du kunne bruge (Og stadig har en express port til overs).
Avatar billede johnstigers Seniormester
30. oktober 2009 - 15:21 #9
hæhæ :)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Vigtig opdatering på vej til Windows: Får omsider din HDR-skærm til at funkle
Microsofts Windows 10-styresystem vil i fremtiden kunne arbejde bedre med de flotte farver og den høje kontrast, som HDR-skærme tilbyder.
Computerworld
Apple pumper milliarder ind i optisk laser-selskab - rygterne tager til om nye planer
Apple smider nu 2,5 millarder kroner efter Apple-partneren II-VI der fremstiller optiske lasere. Og det kunne sætte skub i en VR-udvikling.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Sådan sikrer du hovednøglen til jeres data
80% af alle ransomwareangreb skyldes misbrug af privilegerede brugeradgange. Ved at begrænse og overvåge adfærden på de privilegerede konti samt kontrollere mængden af tildelte rettigheder kan du mindske skaden ved hackerangreb mod din virksomhed og i visse tilfælde helt blokere dem. Internt kan du bruge kontrollen med brugeradgange til at dokumentere, hvem der bevæger sig i hvilke systemer, og hvad der foregår derinde. Privilegeret brugerstyring har de seneste to år stået øverst på Gartners Top10-liste over it-sikkerhedsprojekter, der bør få højeste prioritet. Alligevel er teknologien kun så småt ved at finde fodfæste i Danmark. Det kan viden om åbenlyse gevinster, relativ kort implementeringstid og yderst rimeligt budget være med til at ændre på. I dette whitepaper folder vi temaet privilegeret brugerstyring ud og placerer teknologien i det væld af prioriteringer, som CISO’en hver dag skal foretage.