Avatar billede mathiash Nybegynder
23. februar 2010 - 23:43 Der er 10 kommentarer

Integrering med webbank / Elektronisk (automatisk) penge overførsler

Hej Eksperter,

Jeg arbejder på et projekt hvor vi har brug for at udbetale kontante beløb til vores brugere automatisk gennem scripts.

Er der nogle der kender til nogle banker som understøtter en sådan form integrering med webbank eller andre firmaer der tilbyder lignende services, jeg tænker på noget ala ewire's Merchant Payout men hvor brugerne ikke behøver at oprette en ewire konto.
Avatar billede repox Seniormester
24. februar 2010 - 08:03 #1
Nej; det er en særskilt aftale du skal lave med din bank.
Så vidt jeg ved har både Nordea og Danske Bank API'er som kan anvendes til formålet.
Du skal gennemgå en masse sikkerhedskontroller kontinuerligt og opfylde nogle krav til dit setup. Det bliver bestemt ikke hverken billigt eller nemt.
Avatar billede coderdk Praktikant
24. februar 2010 - 20:16 #2
I kunne gøre det med PayPal ;P
Avatar billede repox Seniormester
25. februar 2010 - 08:16 #3
PayPal tilbyder ikke udbetaling af indestående konti i Danmark?
Avatar billede coderdk Praktikant
25. februar 2010 - 10:08 #4
repox, Det skriver de da: https://www.paypal.com/worldwide/ "Send and receive payments in these countries. Withdraw from your PayPal account to your in-country bank account or to a U.S. bank account." - Danmark er en af dem.
Avatar billede repox Seniormester
25. februar 2010 - 10:12 #5
Hold da op - der kan man bare se... :)
Det var da rart de fik det på plads, så kan man bruge det som et normalt betalingsmiddel også... :)
Avatar billede coderdk Praktikant
25. februar 2010 - 10:22 #6
Yep :) Men jeg har godt hørt om nogen der har haft stort besvær med at hive penge ud af dem - Andre har ikke haft problemer... Men ja, det er jo meget fedt at muligheden er der :)
Avatar billede repox Seniormester
25. februar 2010 - 10:32 #7
Well, nu benytter jeg selv PayPal som betalingsmiddel; jeg modtager også betalinger for freelance-ydelser/script-salg når det gælder udland - og jeg har været godt tilfreds med måden det er kørt på. Jeg er dog lige så påpasselig med at anvende PayPal som betalingsmiddel som enhver anden form for online betalingsmiddel, netop fordi - som du siger - at nogle har brændt fingrene på det.

Men for at gøre det relevant for tråden ;) så kunne man måske tale for at det er omsonst at bede alle tilknyttede brugere tilmelde sig PayPal og indtaste sine oplysninger der, for at få udbetalt penge? Men det kræver selvfølgelig den mindst mulige udgift i forbindelse med udvikling af et system der kan varetage det ønskede. På den anden side er det PayPal API'et forholdsvist tungt - dokumentationen er nærmest endnu værre.
Men ellers er der en oplagt mulighed i, for OP, at kigge dokumentationen for PayPal og PayPal API igennem og vurdere om det var en løsningsmodel der nemt kunne integreres i det eksisterende system.
Avatar billede coderdk Praktikant
25. februar 2010 - 10:49 #8
Yep - Men kommer lige i tanker om, at her er der jo nærmest tale om en "omvendt" betaling - Der er ingen der skal købe noget fra OP, men han skal betale noget til nogen - Du kan refundere en transaktion osv, men jeg ved ikke lige om man kan udbetale/overføre med API'et...
Avatar billede repox Seniormester
25. februar 2010 - 11:26 #9
Jeg var med til at lave noget i forbindelse med Nordea engang, hvor udbetaling skulle foregå 'automatisk'. Men det kunne blive mere automatisk end overførslerne skulle godkendes og overføres manuelt. Men indsamlingen af de private data skulle naturligvis overholde de krav der blev stillet...
Man kunne nemt forestille sig at udbetalinger er så en omsonst proces at PayPal heller ikke tilbyder det i deres API.

Hvis man tænker på alle de her online betting og casino sites, så foregår 'udbetalingerne' jo egentlig i steps til brugernes site-konto, hvorefter en bruger kan instansiere en udbetaling til sin egen konto. Men den proces foregår også manuelt, for den enkelte bruger. Måske der også er et juridisk aspekt i det?

Måske denne opgave alligevel ikke kan løses efter OP's ønske - der skal nok et manuelt led imellem processerne?
Avatar billede mathiash Nybegynder
01. marts 2010 - 21:44 #10
Vi har tidligere testet og prøvet paypal af men af flere grunde er det problematisk.

Vi ender nok med at vælge en ewire løsning da det er det tætteste vi i så fald kan komme på en løsning der kræver mindst arbejde for os og for vores brugere.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester