Avatar billede wize Nybegynder
26. juli 2010 - 12:40

Problemer med NETIQ Web Recorder på selvhenter.dk!

Håber der sidder nogle mere garvede brugere ude bag skærmen end mig...

Jeg arbejder pt på at lave nogle målinger for Telenor vha. NetIQ app manager og til det bruger jeg NetIQ Web Recorder til gennem gå hvad der skal måles på. Har også virket fint nok på det jeg har lavet indtil nu.

Men er nu løbet ind i et problem, når jeg prøver og lave en recording af når jeg logger ind på selvhenter.dk så går det galt.

Den indentificere de felter jeg klikker og udfylder fint, men når jeg så køre min playback er det som om der går noget galt så jeg har indtast tlf nummer og skal indtaste password.

De login informationer jeg bruger er valideret ved bare at åbne selvhenter.dk og taste dem ind, og her virker de fint, men i NetIQ Web Record går det går når password skal sættes ind.

Er der nogle der kan svare på hvorfor dette sker (har selv en idé om det er noget javascript der køre i baggrunden når man skifter fra mobiltlf feltet til password feltet) og hvordan dette kan løses??

MVH Martin
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester