Avatar billede madsfaerge Praktikant
21. november 2010 - 18:00

Trådløs yousee router

Hej

Jeg sidder lige nu med en 25/2mbit forbindelse fra yousee, tilsluttet den standart netgear router de leverer. Jeg ejer i forvejen en D-Link Xtreme N Gigabit DIR-660 Router. Jeg kan bare ikke få internet fra yousee routeren igennem den, og har i alt den tid jeg har haft den, haft problemer med at jeg ryger af nettet. Jeg vil derfor have fat i en ny router med optimal trådløs forbindelse og mulighed for tilslutning af netværkskabel

Da yousee nu tilbyder 50/5mbit for en 50'er mere end jeg betaler i forvejen, har jeg tænkt mig at skifte til det istedet, imens jeg bestiller får jeg tilbuddet om at få en anden Netgear (WNR2000) router med. de påstår skulle være 15 gange hurtigere trådløst en standart routeren, de tager 600kr for den.

Kan jeg få bedre router end den yousee tilbyder til 600 eller skal jeg købe en fra et andet sted, og vil den kunne fungere på yousees net ?

MVH Mads
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester