Avatar billede sanderg Nybegynder
12. marts 2011 - 18:55 Der er 1 løsning

www til non-www konflikt

Hej alle,

Jeg er igang med at sætte en webserver op. Jeg forsøger at dirigere alle www domæner til deres non-www udgave. Her er hvad jeg skriver i min httpd.conf-fil:

<Directory /var/www>
      RewriteEngine On
      RewriteCond %{HTTP_HOST} ^www\.(.*)
      RewriteRule .* http://%1%{REQUEST_URI}
</Directory>

Det fungerer ligesom jeg gerne vil have det. Dvs. hvis jeg går ind på http://www.domain.com/test sender den en videre til http://domain.com/test. Men problemet opstår, når jeg smider en .htaccess fil ned i roden af domain.com (som ligger i /var/www/domain/public) med nogle Rewrite indstillinger. Så "overskriver" den jo httpd.conf's <Directory /var/www>-indstillinger. Kan man få .htaccess til at "inkludere" eksisterende Rewrites fra httpd.conf?

Skal jeg tænke i andre baner? Gør jeg det helt forkert? Jeg vil helst undgå at skrive denne "www til non-www" kode for alle mine virtual hosts... det er derfor jeg har forsøgt at lave en i httpd.conf, som skulle gælde for alle.

Håber I forstår mit problem. Tak.
Avatar billede sanderg Nybegynder
26. oktober 2011 - 22:28 #1
Lukker :-)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester