Avatar billede ham_selv_superj Praktikant
23. november 2011 - 11:41

samsung remote app til BD-C8500

har digital modtager bd-C8500  som ifølge samsung app er understøttet til at kunne fjernbetjenes fra en android mobil..  men  det er som om c8500 afviser  mobilen...  men router står til at være åben på lan så der burde ikke være problemer der ( der er i hvert fald ikke problemer lan med noget andet)

fandt et anden remote app som ligeledes siger det understøtter C8500  dette er lidt mere manuelt  og denne fortæller at connection er afvist    Hvis man slukker C8500  skriver den no route to host...  så  den finder jo en eller anden form for forbindelse men bliver afvist...

nogen som har en ide til hvordan jeg løser problemet...

samsung support er rimelig grønne  og siger bare afvisende (på meget gebrokken dansk) at den ikke virker med bd c8500 men den står på alle lister som supporteret og har læst om nogen hvor det bare virker  ( som har Bd c 8500...)

under C8500 s netværk settings har den internetforbin delse  og  den rigtige ip osv..  men inder server settings ( hvor man sætter  nick osv på netværket  er det som om den lbiver ved at afvise  mobilens IP  selvom jeg gang på gang trykker tillad  så står den igen som afvist efter boot... ( det virker heller ikke inden Boot efter at være ændret til tillad)  har det nyeste software upgrade  af C8500...
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester