lb-brauner Juniormester
30. december 2011 - 12:41 Der er 7 kommentarer og
1 løsning

Driver til CanoScan 4200F

Har hjælpeløst forsøgt at finde en driver til min CanoScan 4200F som kan køre Win7 64bit. Finder godt nok en på Canon´s driverdownload. Henter den ned og forsøger at pakke filen ud, intet sker. Installere winZip, kan ikke pakke den ud, forsøger med Wnrar, men heller ikke det hjælper. Kan nogen hjælpe??
lb-brauner Juniormester
30. december 2011 - 12:43 #1
Glemte lige at fortælle: Køre win7 ultimate 64bit, om det gør en forskel ved jeg ikke.
komsam Juniormester
30. december 2011 - 17:50 #2
Hentet denne virker: http://driverscollection.com/?H=CanoScan 4200F&By=Canon&SS=Windows 7 64-bit
Kører godt nok ikke 7 ultimate?
lb-brauner Juniormester
30. december 2011 - 19:41 #3
Nu har jeg hentet filen (4200fvst648620a_64) og så vidt jeg forstår skulle den installere sig selv når man åbner den. Den åbner og køre et eller andet, men så sker der ikke mere, gad nok vide hvad jeg gør forkert eller mangler der noget?
lb-brauner Juniormester
30. december 2011 - 21:26 #4
Der må mangle noget. Har installeret CanoScan toolbox og når jeg forsøger at fortage en scanning kommer meddelelsen, kan ikke finde TWAIN scource? Der er lys i scanneren, den stå under enheder som installeret og at den fungerer korrekt? Er der nogen der kan hjælpe?
lb-brauner Juniormester
01. januar 2012 - 12:48 #5
lb-brauner Juniormester
01. januar 2012 - 12:50 #6
komsam Juniormester
01. januar 2012 - 13:38 #7
OK. fint du fandt  et svar. Ja nogle gange er man, når man "leger" med edb, nødt til at "gå over broen efter vand". Godt nytår.
downloadcentral.dk Nybegynder
16. januar 2012 - 01:45 #8
Et lille tip for andre som leder efter lignende drivers. Programmet Driver Scanner finder automatisk drivers til alle hardware-enheder på/tilsluttet computeren og nye versioner af eksisterende. Super smart program, som kan hentes hos os: http://programmer.downloadcentral.dk/?DriverScanner/Drivers/Diverse/4413.

Alternativt kan man også se hvilke drivers der skal opdateres gratis i http://programmer.downloadcentral.dk/?DriverScanner/Drivers/Diverse/4413 og så manuelt hente dem derefter. Hermed sparer man registrerings-gebyret på Driver Scanner ;)
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Test: Kæmpestort gaming-headset er perfekt til dine lange Teams-møder - men har også nogle besværligheder
Længe før vi andre blev slået hjem til hjemmekontorets endeløse webmøder har gamerne gennemskuet behovet for komfortabelt grej. Så vi tog danske EPOS top gamingheadset med på arbejde. Læs testen her.
Computerworld
Biden sender skjult besked til kode-folket: "Hvis du læser dette, har vi brug for din hjælp”
En stående invitation er blevet opdaget i kildekoden på Det Hvide Hus' hjemmeside. Men den er kun til de eksperter, der selv kan finde den.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
White paper
Sådan outsourcer du effektivt – og undgår fælderne
Nogle outsourcer for at minimere omkostningsniveauet, andre for at skaffe ressourcer og spidskompetencer, der er svære at skaffe lokalt – eller af en helt tredje årsag. Der er dog talrige forhold, der er gode at afdække, før man overhovedet begynder at lede en outsourcingudbyder. Man skal klarlægge egne projektbehov samt de spørgsmål og krav, man vil stille samt indsamle viden og erfaringer om, hvordan samarbejdet indledes, drives og styres optimalt. Dertil skal man kende til de hyppigste faldgruber, der kan få et ellers lovende outsourcingsamarbejde til at køre i grøften.