Idaida Juniormester
12. januar 2012 - 16:29 Der er 5 kommentarer

Et spørgsmål til jer eksperter

hej
Nu har jeg lige et spørgsmål til alle jer eksperter. Vi har en meget gammel computer (HP) som snart ikke kan mere. Desuden har jeg en bærbar. Hvad kan bedst betale sig - at købe en helt ny stor computer eller en mindre bærbar til mine forældre + et par små harddiske?? Eller er det bare på alle måder meget bedre at have en stationær computer???
michael_stim Ekspert
12. januar 2012 - 16:35 #1
"et par små harddiske??" - Hvad menes her?
Stationær VS bærbar, kommer an på hvad man skal bruge det til. Man får mere for pengene ved at købe stationær. Men tager man sin PC med når man f eks rejser, er det besværligt med en stationær.
Kemadx Juniormester
12. januar 2012 - 16:39 #2
Forældre er sjældent i gamer gruppen, så mit umiddelbare gæt ville være en bærbar er fordelagtigt. En stationær yder mere på alle kanter for samme eller færre penge. Men hvis ikke man spiller eller laver krævende grafik arbejde, så er det næsten lige meget.

En bærbar er transportabel, så de kan sidde med den hvor de vil og kan det samme. Jeg ville foreslå en bærbar (medmindre du kommer og siger din far er prof. gamer ;). Er dog ikke helt klar på hvad du mener med de 2 harddiske - som Michael også påpeger.
bredbaandmobilt Nybegynder
12. januar 2012 - 17:28 #3
Jeg blev træt af min mor altid ringede med problemer, så jeg gav hende en bærebar - så kan hun sku tage den med, frem for det altid er mig der skal forbi.
Idaida Juniormester
15. januar 2012 - 17:32 #4
Okay tak for svar! Min mor er slet ikke gamer, og den skal mest mest bruges til at tjekke mails, nettet og allermest til redigering og opbevaring af fotos!!
Med flere små hardiske mener jeg eksterne hardiske, så vi kan have dokumenter og især fotos flere steder.
pstidsen Novice
15. januar 2012 - 17:37 #5
Backup er altid en god idé.. både på stationær og bærbar!
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Test: Kæmpestort gaming-headset er perfekt til dine lange Teams-møder - men har også nogle besværligheder
Længe før vi andre blev slået hjem til hjemmekontorets endeløse webmøder har gamerne gennemskuet behovet for komfortabelt grej. Så vi tog danske EPOS top gamingheadset med på arbejde. Læs testen her.
Computerworld
Biden sender skjult besked til kode-folket: "Hvis du læser dette, har vi brug for din hjælp”
En stående invitation er blevet opdaget i kildekoden på Det Hvide Hus' hjemmeside. Men den er kun til de eksperter, der selv kan finde den.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
White paper
Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi
Evnen til at tilpasse sig en verden i konstant forandring bliver afgørende for virksomhedens mulighed for at vækste i fremtiden. Ét af de finansielle håndtag du kan skrue på, er en hel eller delvis outsourcing af it-driften. I e-bogen ”Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi” får du viden om, hvordan din virksomhed kan bruge tilpasningsøkonomi til at håndtere fremtidens krav til it. Vi spørger blandt andet: - Kan din virksomhed skalere og tilpasse sin digitale kapacitet og økonomi? - Har dine kunder tillid til, at du har de skarpeste it-løsninger? - Ville I kunne styrke forretningen ved at give jeres it mere fokus? - Kan I få øget funktionalitet til samme pris? Vi fokuserer på risiko, økonomi, fokus og valg af it-partner, som er fire opmærksomhedspunkter du skal have styr på for at lykkes med at tilpasse virksomheden til at modstå forandringerne i verden.