lb-brauner Juniormester
18. januar 2012 - 10:16 Der er 1 kommentar og
1 løsning

Installation af office 2010 prøveversion

Har nu op til flere gange forsøgt at installere MS Office 2010, men får meddelelse om systemfejl: 1072422308 og fejl: 25004 installationen mislykkedes fordi der tidligere har været installeret en prøveversion, ja og det er rigtig nok. Problemet er at min harddisk, gik ned kort tid efter den første prøveinstallation af Officeprogrammet og hele systemet blev ominstalleret på en ny HDD. Forsøgte så igen, men nej dur ikke. Nåede aldrig at bruge programmet i de 60 dage man skulle kunne???? Er der noget at gøre så jeg kan få en ny prøve version?
cyberspace Nybegynder
18. januar 2012 - 11:33 #1
prøv at checke her http://answers.microsoft.com/en-us/office/forum/office_2010-office_install/office-2010-error-25004-the-product-key-you/7479fdcf-7bcc-4b45-b3c4-48a000d1cd13

du skal nok også lige sørge for at der ikke er en office12 og eller office14 mappe. Jeg har før oplevet install problemer hvis der stadig er en af de 2 mapper på maskinen under geninstallering
lb-brauner Juniormester
02. februar 2012 - 01:02 #2
Har indnu ikke fundet løsningen. Lukker
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Test: Kæmpestort gaming-headset er perfekt til dine lange Teams-møder - men har også nogle besværligheder
Længe før vi andre blev slået hjem til hjemmekontorets endeløse webmøder har gamerne gennemskuet behovet for komfortabelt grej. Så vi tog danske EPOS top gamingheadset med på arbejde. Læs testen her.
Computerworld
Biden sender skjult besked til kode-folket: "Hvis du læser dette, har vi brug for din hjælp”
En stående invitation er blevet opdaget i kildekoden på Det Hvide Hus' hjemmeside. Men den er kun til de eksperter, der selv kan finde den.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
White paper
Sådan kan du arbejde effektivt uanset tid, sted og type af enhed
Hvad nu hvis dit arbejde, din information, dine processer og teknologien bag ved, var organiseret på en måde så det passede til din organisation – alt sammen guidet af en intelligent udgave af det digitale arbejdsrum? Det er visionen bag Atea og Citrix´s samarbejde med digital workspace – en smartere og mere effektiv måde at arbejde på. I dette whitetpaper kan du derfor læse om, hvordan du kan skabe et mere effektivt og brugervenligt arbejdsrum uanset tid, sted og enhed. En løsning der på en gang er både enkel og som sætter brugeren i centrum.