Avatar billede ne-no Nybegynder
05. april 2012 - 19:34

HASTER HASTER HASTER - Wordpress programmering templates/features/struktur

Jeg står med en opgave som haster utrolig meget, skal have en funktionel hjemmeside klar senest d. 10 april hvor alt content skal være defineret og opsat.

Jeg havde en anden programmør til opgaven, men vedkommende har brændt mig af, der har i hvert fald ikke været nogen respons fra ham i flere dage, heller ikke da han havde lovet at vise produktet frem i tirsdags, hvilket ikke skete.

Jeg vil personligt selv stå for content opsætning af alt indhold, det jeg konkret søger er basis programmering af forside og diverse templates som dækker over andre sider, foruden enkelte ekstra features(galleri + formfield formular etc.).

Jeg har udarbejdet et samlet design oplæg som kan ses her www.neno.dk/unitata. Der er selvfølgelig enkelte features som også skal udvikles eller findes som plugins hvis muligt.

Hvis du har tid og mulighed for at afsætte et par dage til programmering, så har jeg brug for dine evner. Skriv til info@neno.dk.

Pris aftales nærmere pr. email.

/Neno
W: www.neno.dk
E: info@neno.dk
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester