Avatar billede Schmidty Nybegynder
12. september 2012 - 20:23 Der er 6 kommentarer

Pølsemageri kalkulation

Hej,håber nogle kan hjælpe mig. Jeg er lidt nysgerrig på om der findes færdige programmer eller ark til rådig for kalkulation af pølsemageri produktion. Jeg er ny på denne side og har hoppet lidt rundt for at finde noget som kunne relateres, dog uden held.

Venligst Schmidty
Avatar billede supertekst Ekspert
12. september 2012 - 23:33 #1
Jeg tror næppe du finder præcist det du søger.
Men i givet fald kan det konstrueres. Er det noget du er interesseret i?

og så velkommen til Eksperten.
Avatar billede 50573433 Nybegynder
12. september 2012 - 23:39 #2
Send mig et eksempel på plindegaard@gmail.com, hvordan du vil have programmet til at virke.
Ud fra ovenstående kan jeg med stor sandsynlig udvikle et 'skrædersyet' program til dig.

Prisen taler vi om, men jeg tror ikke det vil koste særlig meget.

Du kan ringe til mig på hverdage på hverdage 9-17 på 50573433.
Avatar billede Schmidty Nybegynder
13. september 2012 - 09:29 #3
Hej igen, Mange tak for den hurtige respons. Jeg kan se at jeg ikke har været tydelig nok i min formulering, jeg havde tænkt at jeg selv skulle bygge det op, og derfor mangler noget inspiration til denne opbygning (kommer sikkert også til kort når det gælder formler, så det kunne være nyttigt at have en at læne sig op af/sparre med).
Er det muligt for jeg vil gerne selv lære/ blive bedre til Excel?
Venligst Allan
Avatar billede panebb Novice
13. september 2012 - 13:40 #4
Selvfølgelig kan du selv gøre det, måske med lidt hjælp her og der. Formuler din opgave (eller det ønskede resultat)detaljeret og tag tingene et skridt af gangen. Så er det ikke sikkert at det er svært.
Hvilke informationer (output)vil du have som resultat?
Hvilke informationer (input) har du?

Med disse 2 sæt af oplysninger, er der mulighed for at vurdere/beslutte hvad der skal gøres ved dine input for at få det rigtige output. Og hvilke input der evt mangler.

Det næste skridt er så at finde de rigtige formler osv. til behandlingsprocessen.

Der er masser af nemme begynderlektioner på nettet og hos boghandleren, hvis du er helt grøn i excel. Eller er der som regel masser af "gratis" hjælp her på Eksperten.

Du skriver pølsemageri. Det har jeg ikke forstand på. Men processen er jo den samme. Du beslutter hvilken pølse du vil lave (dit output). Derefter vurderer du hvilke råvarer der skal til pølsen (dit input). Det sidste er forarbejdningsprocessen hakning, kogning, røgning (dine Excel-formler).

Velkommen til og spørg bare, når du er i tvivl :-)
Avatar billede Schmidty Nybegynder
13. september 2012 - 20:43 #5
Hej igen.
Til "supertekst" og "Plindegaard" så er jeg nok ikke der hvor jeg er klar på at betale for det endnu, men hvem ved- men nu er jeg klar over hvem jeg kan ringe/skrive til hvis der er noget jeg går død i, mange tak.

Panebb: Tak for venligheden, det giver mig mod på at komme igang, og det kan være at jeg benytter mig af din ekspertise.

Troede ikke at det ville gå så hurtigt med svar herinde (gentager lige mig selv)

Mange tak
Avatar billede panebb Novice
14. september 2012 - 07:43 #6
hej Smidty
Læs dette link, det fortæller noget om havordan man går tingene på den rette måde her.  :-)
http://www.eksperten.dk/faq#faq-3

Derefter spørg bare løs. For at få det bedste svar skal du helst spørge konkret på et enkelt specifikt problem.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Excel-kurser for alle niveauer og behov – find det kursus, der passer til dig

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester