Avatar billede Svenne1 Nybegynder
23. maj 2013 - 11:19

Pixma MG5300

Hej. Jeg har en relativ ny printer, en helt ny Router (Jensen AG3000VG1), og min PC er også ny (Toshiba Satellite). Min printer havde ingen problemer med at finde den gamle router og virkede perfekt, men kan ikke se den nye. Den finder et oprettelsespunkt, som hedder noget helt andet end det rigtige som er "AirLinkOE797C". Jeg trykker på nulstillerknappen på routeren indtil den blinker hektisk, gør, som printer og installations-programmet siger, men kan ikke oprette forbindelse. Der er ca 2,5 m. mellem enhederne (printer, PC, router) ?? Jeg kan kun installere den via USB, og det er jo lidt træls. Min PC har fin kontakt med routeren. Jeg bruger Windows 8. Håber I kan hjælpe, for jeg har forgæves prøvet Jensen. :-)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester