Avatar billede trim Praktikant
09. august 2013 - 10:49 Der er 1 kommentar

Programmering af app

Jeg har udtænkt en app, som jeg gerne ville føre ud i verdenen. Mangler en samarbejdspartner i form af en der kan lave den. Det vil nok være sjovere for en ung person som kan lide at lege, måske har du allerede leget med noget der bruger gps tracking. Det er ikke nogen tung app, men et godt redskab til rigtig mange mennesker, og den findes ikke på markedet pt.
Keywords:
kbh/Nordsjælland helst
Gps tracking ala bankernes "nærmeste bank"
Hard coder, ikke nødvendigvis god til frontend (design), der kan jeg selv være med.
Jeg forestiller mig at vi måske laver et 50/50 på den eller jeg køber den, og du er ude efter opgave udførsel.
Avatar billede JesperSHansen Nybegynder
13. november 2013 - 13:00 #1
Hej,

Det er måske ikke helt det du søger, men vi kan godt hjælpe dig med at udvikle den app. Vi indgår ikke 50/50 samarbejder, men kører via en fast timepris.

Men, måske hvis du ikke har fundet den rette udvikler, så kunne det være blevet interessant. Du kan læse mere her: http://redweb.dk/programmering-af-apps
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Skyder gammelt sikkerhedsråd i sænk: Derfor kan du trygt koble dig på åbne wifi-netværk
Du behøver ikke længere frygte, at blive udsat for digitalt misbrug, hvis du logger på et åbent wifi-netværk, lyder det fra en norsk sikkerhedsekspert. En dansk ekspert mener dog endnu ikke, at tiden er inde til at droppe sikkerhedsrådet.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi
Evnen til at tilpasse sig en verden i konstant forandring bliver afgørende for virksomhedens mulighed for at vækste i fremtiden. Ét af de finansielle håndtag du kan skrue på, er en hel eller delvis outsourcing af it-driften. I e-bogen ”Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi” får du viden om, hvordan din virksomhed kan bruge tilpasningsøkonomi til at håndtere fremtidens krav til it. Vi spørger blandt andet: - Kan din virksomhed skalere og tilpasse sin digitale kapacitet og økonomi? - Har dine kunder tillid til, at du har de skarpeste it-løsninger? - Ville I kunne styrke forretningen ved at give jeres it mere fokus? - Kan I få øget funktionalitet til samme pris? Vi fokuserer på risiko, økonomi, fokus og valg af it-partner, som er fire opmærksomhedspunkter du skal have styr på for at lykkes med at tilpasse virksomheden til at modstå forandringerne i verden.