Avatar billede dadam25 Nybegynder
17. august 2013 - 02:39 Der er 1 kommentar

Spildt sodavand i acer aspire tastatur

Hej derude

Jeg har I dag uheldigvis spildt sodavand i mit acer aspire tastatur. Har slukket for strømmen og lod den tøre, det viste sig efter at den ikke gad at samarbejde. Så jeg havde tænkt at købe et nyt tastatur og sætte den på. Jeg så hvordan man skifter tastatur til acer på youtube. Så jeg prøvede lige at adskille det for at se hvordan det er. Da jeg tog det ud, så røg kablet til tastaturet med sig, da jeg prøvede at spænde det fast igen, så gik der et lille bitte stykke af det plastik til at sætte tastaturkablet ind igen, og det kan nu slet ikke sættes ind, så nu virker det umuligt. Mit spørgsmål ligger i hvis jeg sender den til reparation om de overhovedet kan erstatte det plastikstykke til at få det til at fungere igen? Hvis er spørgsmål, så stil endelig.

tak på forhånd
Avatar billede Andyboy Nybegynder
17. august 2013 - 08:37 #1
Hvor gammel er den?
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester