pouls Juniormester
18. august 2013 - 22:03 Der er 7 kommentarer og
1 løsning

Media Player 12 kan ikke slette en cd

Jeg har lånt en lydbog på biblioteket og lagt den ind i Windows  Media Player siden har jeg slettet den fra harddisken men den er stadig synlig i Media Player og selvom jeg prøver at slette den her kan det ikke lade sig gøre fordi den ikke er på harddisken har også prøvet at køre en Anvend opdaterede mediaoplysninger men intet hjælper. Er der nogen der har en løsning.
fhansen82 Mester
18. august 2013 - 22:55 #1
Det lyder meget sært, men du kan prøve:

Tryk på ALT>Funktioner>Avanceret>Gendan Mediebiblioteket

Alt slettes i WMP12, og WMP12 lukkes. Åben WMP12 igen, og mediebiblioteket gendannes, ud fra de settings du har sat (hvilke mapper der skal kigges i). Fremgår filerne igen, må de ligge på din maskine.
pouls Juniormester
18. august 2013 - 23:46 #2
Det hjalp desværre ikke.
pouls Juniormester
18. august 2013 - 23:52 #3
Har igen set om filerne skulle være gemt et sted på harddisken men det er de ikke og hvis jeg prøver at afspille et afsnit kan det ikke lade sig gøre.
fhansen82 Mester
19. august 2013 - 00:08 #4
Kan du prøve at højreklikke på en af filerne og vælge "Åben filplacering"?
pouls Juniormester
19. august 2013 - 00:12 #5
Der sker ingen ting ved at højreklikke på "Åben filplacering" . jeg har også prøvet at omdøbe filen men det kan heller ikke lade sig gøre.
pouls Juniormester
19. august 2013 - 12:24 #7
Tak til fhansen82

Det var denne del af linken der hjalp

"  Try this - assuming you are administrator on your computer...

Close Windows Media Player

Goto to services.msc
Stop "Windows Media Player Network Sharing Service"


Goto C:\Users\[username]\AppData\Local\Microsoft\
- This path might not be showin in explore but it does exist!  You can show hidden files and folders to have it show up in
windows explore

Delete the "Media Player" folder  "

Hvis du vil have point så send et svar.
fhansen82 Mester
19. august 2013 - 13:22 #8
Super. Godt du fik det løst :O)
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Coloplasts it-direktør: GDPR har givet de it-kriminelle et nyt værktøj til at angribe os
Interview: Det er ikke kun på plads og kapacitet, at sundhedssektoren lige nu er udfordret. De sikkerhedsansvarlige har også fået en del mere at se til gennem et kaotisk 2020. "Cyberkriminelle har opdaget, at der er en hel masse værdi i denne her datatype. Enten som afpresningsmulighed eller som viden, de kan udnytte til noget," siger CIO i Coloplast, René Rasmussen.


Læs første artikel i serien om perspektiver fra sektoren, der er de it-kriminelles nye guldkalv
Computerworld
Intel taber retssag og skal betale to milliarder dollar: "Det er skandaløst"
Chipgiganten Intel har tabt en retsag i USA, og er blevet idømt en bøde på hele 2,1 milliarder dollar. Det er en af de største bøder for en patentsag i USA's historie.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
IBM Danmark trækker tilbud om frivillige fratrædelser tilbage for stort antal ansatte: "IBM har taget røven på sine ansatte"
Som led i IBM Danmarks store fyringsrunde fik 130 ansatte grønt lys til at forlade selskabet på en frivillig fratrædelsesordning. Men nu har IBM Danmark trukket det oprindelige tilbud tilbage for størstedelen af de ansatte.
White paper
IDC – styrken af en hybrid cloud strategi
Cloud computing er blevet en integreret del af forretningsstrategi og it-arkitektur for mange virksomheder i løbet af det sidste årti. Brugen af cloud er blevet udbredt, fordi virksomheder vil indføre nye forretningsmodeller, udtrække værdifuld indsigt fra enorme datamængder, håndtere krævende arbejdsbelastninger, levere nye produkter hurtigere og opnå konkurrencemæssige fordele. Men cloudadoption har også introduceret nye udfordringer. Denne undersøgelse af virksomhedens it-kunder fremhæver de største udfordringer med offentlig cloud.