Avatar billede bommerskald Nybegynder
30. august 2013 - 23:03

slettet windows konto og nu virker pc ikke optimalt

Hej,

Jeg har lige fået en ny pc med windows 8. Da jeg startede pc'en oprettede jeg en windows konto med min gmail. Jeg har også en msn mail og hver gang jeg skulle tjekke den, på nettet, var min gmail konto logget ind i outlook systemet, dog uden mine mails fra gmailen. dette var jeg træt af og derfor lukkede/slettede jeg kontoen hvilket har resulteret i at jeg ikke kan komme ind på skydrive hvor jeg har mine studienoter, jeg kan ikke bruge mail appen, jeg kan ikke foretage ændringer på min pc osv.

Hvad gør jeg?? jeg har jo lagt alt over på den brugerkonto, billeder, dokumenter osv. Dette har jeg adgang til og kan jeg godt flytte, men det tog sku ret lang tid at ligge det over på den nye pc i første omgang..

Det største problem er egentlig også at det er min gmail jeg ønsker at have tilknyttet og så vil jeg især gerne have mine noter fra skydrive, jeg kan se de stadig ligger der, jeg kan bare ikke få lov til at bruge dem..
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester