nalacin Novice
08. februar 2014 - 12:47 Der er 2 kommentarer og
1 løsning

"Haster" Hjælp til køb af switch.

Hej.

Min switch til mit kablede netværk er stået af og vil gerne have hjælp til køb af ny som kan det meste og leverer til en god pris.

Mit opsætning er :
Netgear CG3000 fra yousee hvor den sender wireless signal ud og trækker 1 kabel fra netgear til switchen da den ikke har nok porte ud som jeg skal bruge.

8 porte er minimum men vil helst op på en 10-12.

Da jeg skriver haster, håber jeg at jeg kan få svar så jeg kan købe den i elgiganten eller lign hvis det er muligt.

Håber i kan hjælpe.
juleulven Nybegynder
08. februar 2014 - 13:53 #1
det lyder som om det er til privat brug og derved er det nærmest fløjtende ligegyldigt hvad du køber....

find en switch der har de antal porte du vil have og dernæst den hastighed du vil have ...

http://www.proshop.dk/Netvaerk-switch/TP-Link-TL-SG1016D-2225708.html

ovenstående forslag koster 602,25 inkl. levering ....
shako Novice
18. februar 2014 - 13:08 #2
Overstående er meget korrekt. Generelt koster sådan nogle switche det samme - så hvis prisniveauet er det samme så køb en Cisco. De er super nemme at fejlfinde hvis noget går galt.
nalacin Novice
29. januar 2015 - 14:43 #3
for at lukke denne gamle tråd
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
ERP-virksomhed har indført ubegrænset ferie for alle medarbejdere - og resultatet er en succes: "Medarbejderne knokler og har et smil på læben"
ERP-virksomheden Unit4 har indført ubegrænset betalt ferie for samtlige medarbejdere verden over, hvor man som ansat nu selv kan bestemme. "Som direktør har jeg det rigtig godt med det", siger dansk landechef Anders Holm Jørgensen. Ifølge ham kan medarbejderne sagtens administrere ordningen.
Computerworld
Stein Bagger gør comeback i ny branche: "De lignede et mafiahold, førte sig frem som nyrige og plaprede løs om urealistiske drømme"
Stein Bagger har skiftet navn og fører sig nu frem i store biler i en helt ny branche, skriver en dansk avis.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Sådan sikrer du hovednøglen til jeres data
80% af alle ransomwareangreb skyldes misbrug af privilegerede brugeradgange. Ved at begrænse og overvåge adfærden på de privilegerede konti samt kontrollere mængden af tildelte rettigheder kan du mindske skaden ved hackerangreb mod din virksomhed og i visse tilfælde helt blokere dem. Internt kan du bruge kontrollen med brugeradgange til at dokumentere, hvem der bevæger sig i hvilke systemer, og hvad der foregår derinde. Privilegeret brugerstyring har de seneste to år stået øverst på Gartners Top10-liste over it-sikkerhedsprojekter, der bør få højeste prioritet. Alligevel er teknologien kun så småt ved at finde fodfæste i Danmark. Det kan viden om åbenlyse gevinster, relativ kort implementeringstid og yderst rimeligt budget være med til at ændre på. I dette whitepaper folder vi temaet privilegeret brugerstyring ud og placerer teknologien i det væld af prioriteringer, som CISO’en hver dag skal foretage.