Avatar billede zoom Praktikant
18. februar 2014 - 13:02

Administrations app til pengebeløb modtaget via mobil pay løsninger

Hej

Jeg leder efter en samarbejdspartner / programmør som evt. har erfaring med mobilpay og lign. Jeg har et lille projekt hvor vi skal have lavet en administrations side/ mobil app der kan kobles op på indbetalinger fra div. mobilpay systemmer.
På siden skal man danne overblik over en konto hvor der er sat penge ind via en Mobilpay løsning og som også registrere når beløbet disponeres igen. Beløbet skal evt. kunne allokeres til bestemte modtagere. Disse beløb kan så kun disponeres hvis man indtaster en bestemt modtagerkode på mobilen. Systemet skal sikre at beløbene der er til rådighed kun benyttes når den modtagerkode
anvendes.
Jeg er åben over for medejerskab eller evt. at betale for arbejdet
Måske findes der allerede noget der kan anvendes med lidt justeringer ? Nogen der er interesseret i en dialog om dette ?
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester