Mogens Nørgaard

It-debattør

E-Mail

mogensxy@gmail.com

Twitter

@mnorgaard

Linkedin

Se Mogens's LinkedIn profil

216 artikler på Computerworld

Mogens Nørgaard

Nørgaard: Agile virker ikke - så den eneste gode løsning er jo noget mere af det samme på en lidt anden måde

Klumme: Man har sørme fundet ud af, at agile som sådan ikke virker, og derfor har man foreslået mere af det samme, denne gang fokuseret på ledelse, og kaldt det 'Agile 2.' Det er da smart.

23. februar 2024 kl. 14.30 | læs »

Nørgaard: Et sort hul til Tante Grethe - det kan jo gå både godt og skidt

Klumme: En halv time efter, at AV-Cables havde fået min ordre, havde de gjort den klar. Søndag aften fortalte PostNord mig, at de nu havde pakken, og at den havde følgende mål: Længde: 0 cm. Bredde: 0 cm. Højde: 0 cm. Vægt: 10 gram. Det tydede på, at de var ved at sende et sort hul til Tante Grethe, og det kan jo både gå godt og skidt.

16. februar 2024 kl. 14.30 | læs »

Nørgaard: Intet kan stoppe djøferne, og intet kan få dem til at gøre noget - uanset hvor presserende problemerne er

Klumme: Den frygtindgydende djøf-maskine i Forsvarsministeriet, der vitterligt ikke er i stand til at producere andet end sniksnak, har meddelt, at NIS2-lovforslagene bliver forsinkede. Det er da ironisk, at netop vores militær blev det fremmeste eksempel på, hvad der (ikke) sker, når djøferne får total kontrol. Intet kan stoppe dem, og intet kan få dem til at gøre noget.

9. februar 2024 kl. 14.30 | læs »

Nørgaard: Lad os outsource regnskab og bogføring til nogen, der ikke ved noget om det - sådan gør vi jo også med it

Klumme: Skal vi ikke bare outsource regnskaber og budgetter på samme måde, som man altid ønsker at gøre det med it? Så kan vi lade folk med en kreativ uddannelse i bibelsk eksegese eller assyriologi stå for bogføring og controller-aktiviteter ovre i finansafdelingen. Og pædagogerne stå for jura.

2. februar 2024 kl. 14.30 | læs »