Mogens Nørgaard

It-debattør

E-Mail

mogensxy@gmail.com

Twitter

@mnorgaard

Linkedin

Se Mogens's LinkedIn profil

164 artikler på Computerworld

Mogens Nørgaard

Nørgaard: Ikke alene er vi ved at have gude-lignende evner, men vi skal virkeligt vænne os til, at vi ikke behøver lave en skid

Klumme: Jeg opfordrer hermed alle arkitekter og konsulenter til at få skrevet "AI blot til lyst" på deres CV. Gør det her i weekenden. Gør det over et godt glas. Gør det for Danmark.

27. januar 2023 kl. 14.00 | læs »

Nørgaard: Forstå din leverandør og lev af lyset i Risskov

Klumme: Omstillingen til den post-kapitalistiske uber-steroide økonomi kræver ofre af alle os kunder. Det er ikke længere nok at stå klar med en masse penge til leverandørerne. Der skal meget mere til, hvis en leverandør skal gide bruge tid og kræfter på netop dig som kunde.

20. januar 2023 kl. 14.00 | læs »

Nørgaard: Hvorfor tænker man egentligt ikke mere krigeragtigt, distribueret og anti-SPOF/-monolit?

Klumme: Jeg kan godt nogle gange undre mig over, at man ikke tænker mere krigeragtigt, distribueret og anti-SPOF/-monolit, når der skal laves kritisk, digital infrastruktur. Måske skulle man kun ansætte folk i Finansministeriet og Digitaliseringsstyrelsen, der har aftjent værnepligt? Men glem ikke, at denne klumme skal udstråle et rent og smukt kærlighedsbudskab fra mig til alle jer. Vi er i denne suppedas sammen.

13. januar 2023 kl. 13.55 | læs »

Nørgaard: Her har du Nørgaards Holistiske Økonomi-Paradoks - NHØP

Klumme: Jo flere åndssvage ting og sager, man bruger penge på, og jo langsommere sagsbehandlingen er, jo bedre går det på alle de nationaløkonomiske parametre.

6. januar 2023 kl. 14.05 | læs »