IDG News Service

E-Mail

newsservice@computerworld.dk

1.557 artikler på Computerworld

IDG News Service

Premium

Om få uger er det slut med gratis opdateringer af Java 8 - men du har stadig muligheder

Om en måned er det slut med gratis opdateringer af den mest anvendte version af Java, Oracles JDK 8. Se nogle af de muligheder, som du nu har.

16. januar 2019 kl. 09.30 | læs »
Premium

Nestlé dropper en af verdens største Salesforce Chatter-installationer: Udruller nu istedet Facebook-løsning til 210.000 ansatte

Den schweiziske fødevaregigant Nestlé smider samarbejdsværktøjet Salesforce Chatter på porten for i stedet at satse på løsning fra Facebook. Aftalen bliver en af Facebooks største på erhvervsområdet, og er et tydeligt tegn på, at den sociale mediegigant for alvor spiller med på markedet for samarbejds- og kommunikationsløsninger.

11. januar 2019 kl. 14.57 | læs »
1 Premium

Hejser det hvide flag: Derfor overgiver Microsoft sig i den store browserkrig om internettet

ComputerViews: Microsoft kapitulerer i den store browserkrig. Fremover vil Edge komme til at ligne Chrome. Her kan du se nogle af årsagerne til Microsofts store browser-nedtur.

8. januar 2019 kl. 10.00 | læs »
Premium

It-chefens rolle ændrer sig dramatisk: Sådan ser it-chefens ni gyldne regler ud netop nu

De gamle regler, som it-chefen førhen kunne sværge til, er udvisket og erstattet med nye i takt med teknologiske og strategiske ændringer. Vi har taget et kig på ni regler, der for alvor har ændret it-chefens rolle i virksomheden.

12. december 2018 kl. 12.41 | læs »
Premium

Her er 12 af markedets bedste BI-værktøjer lige nu: Find det der matcher dig bedst

Markedet svømmer i værktøjer inden for feltet business intelligence. Vi har set på 12, der meget vel kan gå hen og blive dit yndlingsværktøj i 2019. Der er lidt for enhver smag, både til den store virksomhed med dedikeret BI-afdeling og den mindre, der vil forsøge sig med en gratis model.

11. december 2018 kl. 11.45 | læs »
Premium

IBM har taget munden alt for fuld med Watson-satsning i sundhedssektoren - løsningen bliver først helt klar om 10-15 år, mener eksperter

IBM har haft store problemer med at levere varen med den kunstige intelligens Watson. Udviklingen er kommet for tidligt ud af inkubations-fasen, mener eksperter. Tirsdag aften skal Region H tage stilling til, om IBM-aftale skal annulleres tre år før tid.

19. november 2018 kl. 13.02 | læs »
Premium

Galt igen med Windows: Server-fejl nedgraderer og sletter Windows 10 Pro-licenser - se her, hvad du skal gøre

En fejl hos Microsoft gør, at Windows 10 Pro brugere får deres licenser nedgraderet eller sløjfet. En løsning er på trapperne.

9. november 2018 kl. 12.47 | læs »
Premium

Blockchain i praksis: Her er seks lovende pilotprojekter

Projekter med blockchain er i gang verden over, hvor virksomheder kæmper med den nye og umodne teknologi, som måske rummer enorme gevinster. Her er seks lovende pilot-projekter, som er i gang med at presse værdi ud af teknologien.

8. november 2018 kl. 11.45 | læs »
Premium

Gartner: Derfor bør CIO'erne sige nej til blockchain i et stykke tid endnu

Der er stærkt stigende interesse for blockchain blandt CIO’er. Men man kan godt tage det lidt med ro, lyder det fra analysehuset Gartner. For blockchain rummer problemer, som skal adresseres, inden man sikkert kan rulle ud i stor skala.

2. november 2018 kl. 11.57 | læs »

Oracle: Slut med ond cirkel af uforudsigelige kæmpe-opdateringer til vores systemer

Med Oracles store cloud-satsning skal det være slut med selskabets 'onde cirkel' af uforudsigeige opdateringer. Nu indfører Oracle faste, skemalagte opdateringer til alle enterprise-applikationer via clouden.

31. oktober 2018 kl. 13.29 | læs »