Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Ni store udfordringer for it-cheferne i 2020: Her bør du være ekstra opmærksom

Digitalisering handler i dag langt mere om innovation og forandring end om rå it. Det åbner for en række store udfordringer for it-cheferne, der skal tackle både sikkerhed, kompetence-mangel, privacy - og teknologier, der udvikler sig med rasende fart.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Se ni store udfordringer for CIO'en i den kommende tid.
1.417
7:15 min
Der er ingen tvivl om, at 2020 kommer til at stå i digitaliseringens tegn i de fleste virksomheder, for ingen kan længere være i tvivl om, at evnen til at transformere organisationen og udnytte de digitale muligheder er et seriøst konkurrenceparameter.

Vi har gennem de senere år skrevet mange artikler om den gode udnyttelse af it - men også om de udfordringer, der naturligt nok følger med enhver forandring og transformation.

Her skal der træffes mange beslutninger, og successen er langt fra givet på forhånd, for - som i alle andre tilfælde - kan forkerte beslutninger koste dyrt for forretningen.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Apple fik tech-giganterne til at frygte for deres annonce-milliarder: Sådan har privacy-ændringerne i IOS 14 ramt Google, Facebook, Twitter og Snapchat

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Københavns Kommune opretter splinternyt digitaliseringskontor: Her er Økonomiforvaltningens nye digitaliseringschef

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Udenrigsministeriet på bar bund efter hackerangreb: Aner ikke om hackerne har slettet data eller ej

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Bankdata-topchef Esben Kolind advarer mod overdreven hjemmearbejde: "Vi får et rigere arbejdsliv, når vi er tilstede fysisk"

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Lars Bajlum vil forsøge at samle den danske cybersikkerhedsbranche: Det er i dag alt for svært af få overblik over udvalg og muligheder