OVERBLIKDramatisk dag i retten: 34-årig tilstår datatyveri mod Netcompany

Camilla Ley Valentin

Branchedirektør i DI Digital

Linkedin

Se Camilla's LinkedIn profil

Camilla Ley Valentin har en mangeårig baggrund indenfor ledelse og teknologi. Hun har gennem de sidste par årtier primært arbejdet med software og cloud i store internationale virksomheder.

Hun er desuden medstifter af teknologivirksomheden Queue-it, og senest været ansat i Mærsk, som Head of Explore i selskabets venture-fond Mærsk Growth.

I dag sidder hun som branchedirektør i DI Digital, hvor hun repræsenterer branchefællesskabets 900 medlemmer inden for it, kunstig intelligens, tele, elektronik og kommunikation mv.

Camilla er desuden bestyrelsesmedlem i en række organisationer, blandt andet EIFO, Copenhagen Fintech og Punktum.dk.

.
10 artikler på Computerworld

Camilla Ley Valentin

Lempelse af bankkontokrav er godt nyt for it-virksomheder efter lang tids mangel på it-specialister

Klumme: Regeringens lempelse af kravet om, at internationale medarbejdere skal have udbetalt løn på en dansk bankkonto modtages med kyshånd i it-virksomhederne. Lempelsen er en tiltrængt lettelse af de administrative benspænd, der vanskeliggør tiltrækningen af internationale it-specialister.

6. februar 2024 kl. 10.31 | læs »
2

Har du en tech-iværksætter i maven? Her får du den bedste start

Klumme: Der er masser af hjælp at hente for folk, der vil være it-iværksætter. Her er ekspertens bud på en samling netværk og events, som kan gøre drøm til virkelighed

19. juli 2016 kl. 15.31 | læs »

Savner du innovationsevne og kreativitet? Prøv at ansætte andre end danskere

Klumme: Der er rigtig mange fordele ved en medarbejderskare fra mange forskellige lande - blandt andet bedre evne til innovation og kreativitet.

30. maj 2016 kl. 11.58 | læs »
1

Kunderne risikerer at smutte: Derfor er (næsten gratis) test vigtig for din forretning

Klumme: Det er vigtigt at kende dine webapplikationers maksimale driftskapacitet og at vide, hvor flaskehalsene er, for ellers kan det koste kunder. Og nu kan du teste det hele - uden at det koster en formue.

5. februar 2016 kl. 09.58 | læs »
2

Mere effektiv softwareudvikling? Her er tre tip til automatiseret UI-test

Klumme: Mange mindre softwarevirksomheder har ikke manpower til manuelt at teste hver eneste release, som de sender på markedet. Derfor er en automatiseret proces ofte vejen frem.

16. december 2015 kl. 10.48 | læs »

Ny softwarevirksomhed? Lean startup-metoden er vejen til succes

Klumme: For en nystartet softwarevirksomhed er det helt afgørende kun at bruge tid på det, der giver værdi. Det er nemt sagt, men lean startup-metoden lærer dig, hvor vigtigt det er at fejle - og at gøre det hurtigt.

7. september 2015 kl. 10.03 | læs »
9

Sløvt website? Tre sekunder koster næsten halvdelen af kunderne

Klumme: Nedetid er selvfølgelig totalt uacceptabelt, hvis du har en webshop, men nye tal viser, at et sløvt site er lige så slemt. Næsten halvdelen af kunderne hopper videre, hvis de skal vente tre sekunder eller mere.

9. juli 2015 kl. 13.45 | læs »

Blog: Sådan blev Cykel-VM og køerne i Rudersdal vores kommunale gennembrud

Mange bander over de trafikale problemer, som cykel-VM skaber i hovedstadsområdet, men hos ét it-firma jubler man over at have fundet en dør-åbner til det kommunale marked.

20. september 2011 kl. 14.56 | læs »

Hvordan indtager man Silicon Valley - og skal man overhovedet?

BLOG: Problemerne i det danske venture-miljø får Camilla Ley Valentin og Queue-it til at kaste lange blikke efter USA. Men hvordan griber man den udfordring an - og er det virkeligt en god ide at forlade Danmark?

8. september 2011 kl. 15.05 | læs »

Danmarks dystre it-fremtid

GÆSTEBLOG: Vi trænger til et gevaldigt eftersyn af økosystemet for it-startups.

26. august 2011 kl. 14.25 | læs »