Kaare Danielsen

Direktør for Jobindex

E-Mail

kd@jobindex.dk

6 artikler på Computerworld

Kaare Danielsen

ATP bør investere mere i danske it-virksomheder - hvis vores penge kun bliver sat i ejendomme og vindmøller, mangler vi de virksomheder, vi skal leve af i fremtiden

Klumme: ATP bør fokusere på afkastet efter inflation og ikke kun på garantierne, og pensionisternes risiko øges ikke væsentligt ved, at én procent af formuen investeres i at skabe nye højteknologiske virksomheder. Det vil tværtimod være med til at sikre, at det danske samfund og de danske penge stadig er noget værd, når pensionerne en gang skal udbetales.

18. oktober 2017 kl. 14.03 | læs »
2

Sådan skaber vi endnu flere danske it-succeser - og undgår at de smutter til udlandet

Klumme: Vi mister danske it-virksomheder til udlandet, men sådan behøver det ikke at være. Her er et bud på, hvordan vi skaber og fastholder flere danske it-succeser.

26. maj 2017 kl. 13.00 | læs »
8

Politikerne har diskuteret it i folkeskolen i 35 år: Hvorfor er vi ikke kommet mere ud ad starthullerne?

Klummme: Computerne har ændret verden, men folkeskoleundervisningen har ikke ændret sig ret meget. Det er et problem for Danmark.

10. februar 2017 kl. 13.25 | læs »
9

Derfor vil robotter og computere ikke føre til massearbejdsløshed - men til gode tider

Klumme: Bekymringen over sammenhængen mellem massearbejdsløshed og teknologisk udvikling har eksisteret i over 100 år. Men der er altså ingen grund til at være så bekymret.

27. oktober 2016 kl. 09.01 | læs »
4

Sejrherrer for sjette gang: Lambdabamserne vinder DM i Programmering 2016

Reportage: Teamet Lambdabamserne fra DIKU vandt lørdag DM i Programmering for sjette gang efter et tæt opløb med et elitehold fra Aalborg. Se, om du selv kan løse opgaverne her.

10. oktober 2016 kl. 09.01 | læs »

Anmeldelse: Filmen "Computerchess" er guf for (skak)programmører

Både programmører og skakspillere kan være forholdsvis nørdede, og når man kombinerer de to ting, kan det blive virkelig nørdet. Men holder du af gamle computere, er filmen lige dig. Læs anmeldelsen her.

30. oktober 2013 kl. 15.25 | læs »