Mads Fosselius

Partner og COO, Cirque A/S

E-Mail

mfo@cirque.dk

Linkedin

Se Mads's LinkedIn profil

Mads Fosselius er partner og COO i tele- og it-virksomheden Cirque A/S, som leverer integrerede kommunikationsløsninger til det danske erhvervsliv.

Han tænker helst ud af boksen og skriver om det, der rører sig inden for telekommunikation og it - både det tekniske, det forretningsmæssige og det menneskelige.

Med et bankende entreprenørhjerte grundlagde Mads i 2004 systemintegratorviksomheden 3Pas, som fire år senere blev opkøbt af Cirque.

I mellemtiden fik han taget en kandidat i Innovation og Business Development (MIB) fra CBS.

Ved siden af sit job som chef for Operations i Cirque, fungerer Mads som bestyrelsesformand for Crowdio A/S.
7 artikler på Computerworld

Mads Fosselius

Personlig guide til cloud-junglen: Public eller private cloud - gør det overhovedet nogen forskel?

Klumme: Cloud computing er et tåget landskab fyldt med forvirring og mudderkastning, som gør det svært at vælge. Men det er i virkeligheden meget enkelt, hvis du følger denne guide.

6. januar 2016 kl. 12.45 | læs »
2

De unge er jo håbløse - men du slipper ikke for at indrette it-systemerne, så de vil bruge dem

Klumme: De 15-35-årige kaldes generation Y, og de er ikke meget for almindelig telefoni men bruger gerne alle mulige andre teknologier på jobbet, og når de vil købe noget af dig. Det bliver du nødt til at forholde dig til.

18. december 2015 kl. 09.00 | læs »
8

En teledirektørs overvejelser: Hvorfor er jeg så utroværdig?

Klumme: Den danske telebranchen har rekordlav troværdig, og det er teledirektøren Mads Fosselius umanerlig træt af. Branchen har selv en stor del af skylden, men der er en vej ud af suppedasen.

17. august 2015 kl. 10.15 | læs »
3

Hvorfor sidder de danske it-chefer i baglokalet?

Klumme: O'et i CIO står for Officer, men den danske it-chef er nærmere en løjtnant med en flot titel. Det begrænser it-udviklingen i danske virksomheder i forhold til de internationale virksomheder, hvor CIO'en sidder med ved bordet, når de store beslutninger skal træffes.

18. juni 2015 kl. 15.02 | læs »
5

Vil teknologien omsider gøre den skrækkelige forretningsrejse til USA til en god oplevelse?

Klumme: For halvandet år siden var forretningsrejsen til USA noget af en prøvelse for en ansvarlig chef som mig, der samtidig også er blød familiefar. Nu skal jeg afsted igen, men med ny teknologi i baglommen tror jeg, at det hele bliver meget nemmere.

28. april 2015 kl. 15.00 | læs »
10

Priserne styrtdykker: Hvordan skal telebranchen overhovedet overleve?

Klumme: Teleselskaberne er ramt af massive prisfald, og nu forsvinder den sidste lukrative indtægt - roaming - snart. Har telebranchen overhovedet en fremtid?

31. marts 2015 kl. 12.00 | læs »

Ramt af alt for meget kommunikation? Sådan har vi grebet det an

Klumme: Sværmen af nye kommunikationskanaler, som blander sig med de traditionelle, gør dit liv til en prøvelse, når alle vil have fat i dig samtidig. Her er et bud på en løsning.

20. februar 2015 kl. 08.31 | læs »