Jesper Lund Hedegaard

Senior Manager, Accenture Security

E-Mail

j.lund.hedegaard@accenture.com

Linkedin

Se Jesper's LinkedIn profil

Strategisk og ledelsesmæssig sikkerhedsrådgiver samt GDPR specialist i Accenture. Bredt funderet i sikkerhedsverdenen med erfaring både i strategisk, taktisk og operationel sikkerhed, fra cyber til fysisk sikkerhed.

Accenture er en global rådgivnings- og teknologivirksomhed, der tilbyder en bred vifte af tjenester og løsninger inden for strategi, rådgivning og digital teknologi.
16 artikler på Computerworld

Jesper Lund Hedegaard

Fake news har spredt sig til virksomheder

Klumme: Vi ser i stigende grad, at misinformation også bliver anvendt, når cyber-kriminelle vil ramme virksomheder og organisationer direkte.

22. november 2019 kl. 12.45 | læs »
1

Den nationale cyberstrategi bør have et kasseeftersyn - og vi bør skrue på ambitionsniveauet

Klumme: Når en ny regering træder til, er det efterhånden blevet et ritual, at der skal foretages et kasseeftersyn. Efter min mening kunne der godt være behov for et kasseeftersyn, når det gælder den nationale cyberstrategi, der blev lanceret med brask og bram af den tidligere regering i maj 2018.

28. august 2019 kl. 10.08 | læs »
1

Husker din underbo at låse kælderdøren?

Klumme: Første skridt til bedre informationssikkerhed er at erkende, at truslen ikke stopper ved egne mure. Økosystemet skal tænkes ind og involveres.

8. april 2019 kl. 09.45 | læs »
2

Kvinderne skal redde os

Klumme: Hvis vi på verdensplan kan løfte andelen af kvinder, der arbejder med informationssikkerhed fra hver tiende til hver fjerde, vil vi virkelig kunne give hackerne kamp til stregen – og ikke mindst få luft til at løfte faget endegyldigt ud af it-afdelingen til i højere grad at være en strategisk disciplin.

28. februar 2019 kl. 12.35 | læs »
12

Få nu trukket firmaets informations-sikkerhedsansvarlige ud af it-afdelingen: De skal ikke sidde og nørde med firewalls

Klumme: Det er en helt uholdbar situation, at mange informations-sikkerhedsansvarlige fortsat er organisatorisk placeret i it-afdelingen. Vi har i den grad brug for et paradigmeskift.

9. januar 2019 kl. 10.00 | læs »