Flemming Emil Hansen

Journalist

E-Mail

redaktionen@cw.dk

Linkedin

Se Flemming Emil's LinkedIn profil

5 artikler på Computerworld

Flemming Emil Hansen

CIO Peter Cabello spiller en nøglerolle i Pandoras globale vækstplaner: Sådan har han gjort it til en afgørende faktor

Nomineret til Årets CIO 2018: Peter Cabello Holmberg, global CIO hos Pandora, har fået en nøglerolle i smykkegigantens ambitiøse fem-års vækststrategi. For to år siden fik han at vide, at it skulle helt ind i Pandoras forretning og fremtidsplaner. Læs her, hvordan han har grebet den store opgave an.

16. maj 2018 kl. 14.07 | læs »

Topchef Jørgen Yde Jensen har satset hårdt på automatisering: "Havde vi ikke gjort det, havde vi ikke haft nogen timelønnede medarbejdere tilbage i Danmark i dag. Så havde produktionen ligget i et lavtlønsområde"

For to år siden overvejede Skov A/S at flytte hele produktionen til Asien. I stedet satte selskabet robotter ind i produktionen og automatiserede testdelen." Hvis vi vil beholde landbruget og kødproduktionen i Danmark, så er vi nødt til at digitalisere og udnytte den moderne teknologi til at optimere produktionen. Ellers flytter den," siger direktør Jørgen Yde Jensen.

1. maj 2018 kl. 11.15 | læs »

CIO Thomas Okke Frahm har store it-planer med Nilfisk: "Jeg har skullet indstille mig på, at selv om vi bevæger os meget hurtigt i forhold til andre, så er der stadigvæk grænser for, hvor hurtigt det kan gå"

Interview: Fremtidens Nilfisk er en selvkørende rengøringsmaskine, der leverer smarte data til kunderne, siger CIO Thomas Okke Frahm. Siden han tiltrådte for et år siden, har han stået i spidsen for en gennemgribende it-satsning, der skal gøre Nilfisk til en digital servicevirksomhed.

25. april 2018 kl. 12.30 | læs »

Nets udsteder åben invitation til samarbejde: "Mange virksomheder taler meget om transformation og digitalisering, men det kræver også, at man er visionær og har en længere horisont på. Det er der meget få, der faktisk har"

Interview: Nets skruer op for innovation og produktudvikling og indbyder nye spillere til samarbejde for at imødekomme den nye virkelighed. Det er bydende nødvendigt i en tid, hvor bankerne presses af både startups og globale kæmper. Stort interview med Nets nye transformationschef, Kasper Tjørntved Davidsen.

18. april 2018 kl. 08.57 | læs »

Udviklingschef: "Hvis du producerer maskiner eller oliefiltre eller hvad som helst i dag, så vil du om kort tid være nødt til at kunne tilbyde IoT-enablede produkter."

Interview: Den digitale omstilling kan blive dyr for dansk erhvervsliv, hvis der ikke skaffes kvalificeret arbejdskraft og tænkes mere modigt i innovation og IoT-løsninger, siger Morten Wagner, udviklingschef i GTS-instituttet Force Technology. "Vi har mange dygtige virksomheder i Danmark, men vi har et problem med risikovillighed," siger han.

5. april 2018 kl. 09.00 | læs »