Anette Vainer

landechef, Citrix Danmark

Anette Vainer, landechef for Citrix Danmark.

Anette er i Citrix med til at sikre og understøtte den danske vækst, der er drevet af teknologi og fremme en cloudbaseret fremtid.
5 artikler på Computerworld

Anette Vainer

1

Stop med at ligge søvnløs over it-sikkerheden på din hjemmearbejdsplads

Klumme: Så kære medarbejder: Du gør en flot indsats under ekstraordinære forhold, og du kan roligt koncentrere dig om dit arbejde i stedet for at anse dig selv som en sårbarhed. Har virksomheden ikke styr på it-sikkerheden på hjemmekontoret, påhviler problemet ledelsen.

19. april 2021 kl. 10.00 | læs »
1

Dit arbejdsliv efter corona vil gøre dig mere lykkelig

Klumme: Ingen vil tilbage til tiden før corona, hvor det var obligatorisk for medarbejderne at stemple ind på arbejdspladsen. Det er en meget iøjnefaldende udvikling på kun godt og vel otte måneder. Jeg har oplevet medarbejdergrupper, som jeg ikke i min vildeste fantasi havde forestillet mig, var klar til at løse deres arbejdsopgaver hjemmefra, have en meget høj effektivitetsgrad under corona-krisen.

19. november 2020 kl. 11.14 | læs »

Der er ingen tid at spilde: Her er tre måder at gøre it-afdelingen mere bæredygtig på

Klumme: Der er ingen tid at spilde: Tech-industrien er nødt til at prioritere at finde nye måder at reducere CO2-udledningen og øge bæredygtigheden på og gøre grønne arbejdsmetoder til en naturlig del af arbejdet. Her er tre metoder til at komme i gang med en mere bæredygtig it-hverdag.

4. februar 2020 kl. 10.27 | læs »

Disse tre ting gør din arbejdsplads mere intelligent

Klumme: Her er de tre former for intelligens, som vi i de kommende år kommer til at se blive integreret i virksomheder verden over.

19. juni 2019 kl. 13.02 | læs »

CIO’ens (r)evolution: Skal gå fra at være virksomhedens sorte får til pengemaskine og talentudvikler

Klumme: Her er de fire områder, hvor it-chefen bliver stadigt mere uundværlig.

13. juni 2018 kl. 10.00 | læs »