Annonceindlæg fra HP

Nye notebooks letter det mobile arbejdsliv

En række nye HP Elite 1000-notebooks har indbygget privacy filter, kan låse automatisk, når du ikke er i nærheden – og gør Skypemødet mere bekvemt.

Kontoret er ikke, hvad kontoret har været. Det er måske slet ikke et kontor, men et tog, et fly, en café eller noget helt fjerde.

”Vi er blevet ekstremt mobile og kan arbejde overalt. Men det giver udfordringer. Også med at sikre, at ingen sniger sig til f.eks. at opsnappe fortrolige oplysninger. Derfor har vi bygget en række funktioner ind i vores maskiner, så det bliver lidt mere sikkert at arbejde uden for kontoret,” siger Henrik Johansson, Category Area Manager, Notebook & Mobility, HP.

Hav altid det diskrete privacy filter ved hånden
Bevæger man sig gennem et tog eller et fly, er der sædvanligvis en del notebooks i brug – og undertiden medpassagerer, der af kedsomhed kigger diskret med over brugerens skulder.

Det betyder næppe meget, hvis vedkommende er på Facebook. Men det er knap så heldigt, hvis der f.eks. skal arbejdes med regnskaber eller følsomme kundeinformationer. Derfor har mange brugere traditionelt klistret filtre på notebookens skærm, så det udelukkende er brugeren, der kan se indholdet på den.

”Det virker, men er besværligt og meget lidt elegant. I stedet har HP indbygget den såkaldte Sure View-funktion i en lang række af de nye Elite 1000-notebooks. Her kan du med et tryk på en knap forhindre alle andre end den person, der sidder lige foran skærmen, i at se andet end et flimret tågebillede. Det er lige så nemt at slå fra igen og skærmen er lige så tynd som på en almindelig notebook. Så det er en gennemtænkt og bekvem måde at kunne arbejde diskret, uanset hvor du er,” konstaterer Henrik Johansson.

Lås automatisk pc’en når du er væk
I samme ombæring nævner han funktionen WorkWise, der binder PC’en til en app på brugerens smartphone. Den låser ganske enkelt computeren, så man skal indtaste password igen, hvis telefonen – og dermed sandsynligvis brugeren – rykker væk fra computeren.

”Det er ligesom Sure View en lavpraktisk og effektiv måde at beskytte potentielt følsomme informationer på. Hvilket bestemt ikke er blevet mindre relevant med det kommende Persondatadirektiv fra EU, der som bekendt slår hårdt ned på virksomheder, der behandler personfølsomme informationer lemfældigt,” siger Henrik Johansson.

Smart B&O-lyd optimerer Skypemødet
Med til det mobile arbejdsliv hører også hyppige Skypemøder, der rummer en konstant risiko for en række distraherende irritationsmomenter.

”Noget af det mest frustrerende ved Skypemøder er ringe lyd. Det har vi sat ind mod ved dels at samarbejde med B&O om at få indbygget højttalere og kredsløb, som kan forstærke netop de frekvensområder, hvor stemmer befinder sig. Derfor skal du ikke bruge kræfter på at tyde, hvad der siges, men kan lettere koncentrere dig om at følge med i mødet,” forklarer Henrik Johansson.

”Vi har også indbygget en ret avanceret Noise Cancellation-teknologi, som frasorterer uvedkommende støj. Derfor slipper du for at skulle lede efter et stille lokale, før du kan deltage i et Skypemøde. I stedet kan man reelt tage møder direkte fra storrumskontoret eller endda stuen derhjemme, mens børnene og deres kammerater leger krig i stuen,” tilføjer han.

Design og brugervenlighed får større betydning

Endelig har notebooks i HP Elite 1000-serien også en række Skype-genvejsknapper direkte på tastaturet, så man f.eks. lynhurtigt kan foretage opkald, tænde eller slukke for lyd og mikrofon m.v.

”Det er måske banalt, men utrolig praktisk. Samtidig har vi – synes jeg – bygget nogle notebooks, der er rigtig veldesignede, flotte og som man bestemt ikke skal skamme sig over at tage frem til andet end interne firmamøder. Det har alligevel også en vis betydning i en tid, hvor medarbejderne i stigende grad går op i, om de får stillet arbejdsredskaber til rådighed, som både er veldesignede og gør brugeroplevelsen mærkbart bedre. For langt de fleste brugere spiller det faktisk en langt større rolle, end om computeren har en superhurtig chip eller ej,” siger Henrik Johansson.

Læs mere om HP Elite 1000-serien og de nye sikkerhedsfunktioner på http://hpdanmark.dk/

Screens simulated, subject to change; Apps sold separately, availability may vary.

Det nye HP

HP Inc. har til formål at skabe teknologi, der gør livet bedre for alle mennesker over hele verden. Gennem vores portefølje af printere, PC’er, mobile enheder, løsninger og services, skaber vi oplevel

Læs mere om HP
Kontaktinfo:

HP

Engholm Parkvej 8

3450 Allerød

Vil du vide mere om annonceindlæg?

Premium
SMV'er mangler stadig basal it-sikkerhed: “Der er simpelthen ikke nok økonomi i det for de store virksomheder”
Mindre sikkerhedsvirksomheder har fået øjnene op for at sælge it-sikkerhedsløsninger til SMV'er. Den etablerede branche er nemlig ikke interesseret i SMV-markedet, lyder vurderingen fra CTO hos EG.
Computerworld
Studieguide: Følg disse råd og få mest smartphone for pengene - disse fire smartphones er de bedste køb lige nu
En ny, velfungerende smartphone behøver ikke at koste alverden. Sådan får du masser af mobil til få penge.
CIO
Forleden reparerede en mekaniker min bil: Det kostede 4.200 kroner, som min hjerne snød mig til at betale med et smil
De rationelle it-beslutninger du træffer er måske en illusion. Det lærte jeg da min bil gik i stykker og min hjerne snød mig til at tro, at alt var fint. Til gengæld fandt jeg tre fælder dine it-beslutninger kan falde i.
Job & Karriere
Amazon kan komme til at lide samme skæbne som Uber i Danmark - fagbevægelse ruster sig til kamp
Den danske fagbevægelse står klar til at give Amazon en varm velkomst på det danske marked. Spørgsmålet er derfor om et stærkt samarbejde mellem på den side detailbranchen og internethandlen og på den anden side fagbevægelsen vil kunne skabe et bolværk mod Amazons indtog, eller om Amazon har lært af Uber og Ryanairs fejl?
White paper
Du slipper ikke … digitaliseringen rammer også dig og din virksomhed. Men gå ikke i panik, for de fundamentale færdigheder er (næsten) de samme som altid
Hvordan slipper industrivirksomheder i alle størrelser igennem det minefelt af markedskræfter, stadig mere krævende digitale kunder, konkurrencepres og digitale forventninger? Nøglen er at begynde med det fundamentale. Mennesker, smidige processer, digitalt lederskab og tilfredse kunder. Læs dette whitepaper fra Columbus med bidrag fra eksperter og få indsigt i relevant benchmarking. 24 sider på engelsk.