Annonceindlæg fra Digital Realty

Er colocation en del af dit fremtidige cloud-setup?

En hybrid løsning med workloads i både cloud og et fysisk datacenter giver ­virksomheder en fleksibel platform til at sikre forretningen i fremtiden.

Mængden af data stiger eksponentielt. Men for mange virksomheder er det umuligt selv at huse den store mængde data forsvarligt. Derfor flytter flere deres dataopbevaring og serverplads fra kælderrummet til en placering uden for virksomheden. Det kan være i den offentlige sky, hos et colocation datacenter eller i en kombination – en såkaldt hybrid løsning.

”Hybride it-løsninger er efter min bedste overbevisning det mest hensigtsmæssige setup for danske virksomheder. Det er den mest kosteffektive og sikre løsning – og sådan vil det også være et stykke ud i fremtiden,” siger Peder Bank, der er nordisk direktør i Interxion.

Direkte adgang til cloud-platforme

Interxion er et colocation datacenter og et af Danmark bedst forbundne af slagsen. Som de eneste i landet har de et lokalt knudepunkt, hvor virksomheder kan få direkte opkobling til skræddersyede netværkstjenester, der kan forbinde dem direkte til AWS og Microsoft Azure Cloud.

Samtidig med den direkte forbindelse til de globale clouds udenom internettet kan virksomhederne opbevare egne servere og udstyr i specialbyggede sikre omgivelser. Virksomhederne får den mest fleksible og robuste løsning og slipper samtidig for at installere det avancerede setup i kælderen.

”Værdien i et colocation er det store økosystem af sikre forbindelser og leverandører. Vi tilbyder adgang til op imod 60 IT- og netværksudbydere og via vores Cloud Connect direkte adgang til alle public clouds. Det giver en høj stabilitet og en sikker levering og håndtering af data. Det er den ultimative fleksibilitet,” siger Peder Bank.

Interxion er et colocation datacenter og et af Danmark bedst forbundne af slagsen. Som de eneste i landet har de et lokalt knudepunkt, hvor virksomheder kan få lokal adgang til de skræddersyede netværkstjenester, der kan forbinde dem direkte til AWS og Microsoft Azure Cloud.

Samtidig med den direkte forbindelse udenom internettet kan virksomhederne opbevare egne servere og udstyr i specialbyggede sikre omgivelser. Virksomhederne får den mest fleksible og robuste løsning og slipper samtidig for at installere det avancerede setup i kælderen.

”Værdien i et colocation er det store økosystem af sikre forbindelser og leverandører. Vi tilbyder adgang til op imod 60 IT- og netværksudbydere og via vores Cloud Connect ­direkte adgang til alle public clouds. Det giver en høj stabilitet og en sikker levering og håndtering af data. Det er den ultimative fleksibilitet,” siger Peder Bank.

Compliance i centrum

Cloud er blevet et buzzword. Men det er sjældent den rigtige løsning at flytte hele virksomhedens IT-infrastruktur op i skyen. I nogle tilfælde er det simpelthen billigere at benytte egne servere til en løsning, og i andre tilfælde kan det være mere hensigtsmæssigt at holde data, som er kritiske for virksomheden eller personfølsomme, ude af den offentlige cloud. Andre løsninger, som eksempelvis kunstig intelligens (AI), kræver en infrastruktur, der er så stærk, at de ikke kan køre i skyen og derfor må afvikles i datacentre som Interxions.

“Vores kunders forretning er typisk afhængige af en konstant digital tilstedeværelse og kræver en tilgængelighed på 99,999 procent.

Millisekunder af nedetid gør en verden til forskel. Vi huser store finansielle kunder, logistik, gaming og streamingtjenester. Men vi ser også en del offentlige kunder, der kræver meget høj sikkerhed,” siger Peder Bank.

 

Foto: Interxion

Når datacenteret er placeret i et professionelt set up, får virksomhederne større fleksibilitet og samtidig bedre responstider, større kapacitet og højere sikkerhed. Og summen af det er højere brugertilfredshed.

Og i en tid, hvor der er stor fokus på opbevaring af personfølsomme data, så er det vigtigt, at dit datacenter kan opfylde de sikkerhedsmæssige krav, der stilles.

”Vi har bygget datacenteret for at stille de bedste services i markedet til rådighed for danske virksomheder. Vi tilbyder adgang til lokale løsninger, hvor data bliver i landet uagtet, om det skal op i skyen, eller om det skal være på lokal serverplan. For som det er i dag, kan du ikke sende al data i skyen.

Software- og hardwareværktøjer beskytter datacentrets netværk mod indtrængen, men fysisk indtrængen kan være lige så risikabel, som hvis der er uvelkomne gæster på netværket.

”Når du vælger at placere dine data i et eksternt colocation datacenter, skal du sørge for, at udbyderen tilbyder omfattende sikkerhedsforanstaltninger, herunder multi­faktor-godkendelse, adgangskontroller og certificeringer. Vi gennemfører i omegnen af 100 revisioner årligt, og vi er certificeret efter nogle af branchens hårdeste standarder. For vores kunder er sikkerhed og minimering af risiko ­alfa-omega for deres forretning,” siger Peder Bank.

Skræddersyede løsninger

Blandt Interxions kunder er nogle af Danmarks største IT-virksomheder, der selv tilbyder cloud-løsninger til deres kunder. Cloud-løsninger, der er placeret i datacenteret i ­Ballerup. Derudover er der en del offentlige institutioner i Danmark, der kræver garanti for, at der ikke sker nedbrud.

En virksomhed skal placere sit udstyr i et colocation datacenter, fordi den får den fleksibilitet, som understøtter forretningens behov i den enkelte situation. Det er datacenter-as-a-service.

”Det er ikke one size fits all. Virksomheder har behov for forskellige løsninger til forskellige dele af deres IT-infrastruktur. Der kan være en løsning, der er rigtig for webshoppen, og en anden, der er rigtig for finansafdelingen i den samme virksomhed,” siger Peder Bank.

Derfor er det heller ikke ’enten eller’, når virksomheder skal vælge deres løsning, men i højere grad et ’både og’.

The meeting place for business, data & technologies

Frigør det fulde potentiale af dine data ved hjælp af en pålidelig, åben og global platform for datacentre. Her kan du trygt oprette forbindelse og fremme samarbejde, innovation og vækst sammen med førende virksomheder og serviceudbydere.

Læs mere om Digital Realty
Kontaktinfo:

Digital Realty

Industriparken 20A

2750 Ballerup

http://www.interxion.com/dk/

Datacentre kan være nøglen til bæredygtige data

Om få år forventes datacentre at sluge strøm svarende til 17 procent af Danmarks samlede energiforbrug.

Datacentre kan være nøglen til bæredygtige data

Om få år forventes datacentre at sluge strøm svarende til 17 procent af Danmarks samlede energiforbrug.

Er din data placeret det rigtige sted?

Med digitalisering stiger behovene for sikker drift af it-infrastrukturen. Derfor bliver den fysiske placering af data endnu vigtigere i fremtiden.

Markedets strengeste sikkerhedskrav afgjorde ClOUDIO's valg af datacenter-leverandør

En gammel lignelse siger, at man ikke skal bygge sit hus på sand. En lære, som den danskstartede cloud-specialist CLOUDIO har taget til sig.

Colocation hos Interxion giver Saxo Bank høj driftssikkerhed og lav latency

Driftssikkerhed, time to market og direkte adgang til cloud-løsninger er afgørende, når fintechs og andre digitale virksomheder vælger colocation.

Hvordan ved du, om din colocation-leverandør har styr på compliance og sikkerhed?

Hvordan vælger du den rigtige partner til outsourcing på colocation-området? Og hvordan kontrollerer du, at din partner passer godt på din data?

Et hyper-forbundet datacenter er afgørende i det digitale kapløb

Flere opdager at i takt med, de sætter fart på den digitale transformation er der også brug for at se på, hvilket datacenter-fundament, de benytter.

Hvad er den fremtidige rolle for dit on-premise datacenter?

Analysehuset Gartner mener, dit datacenter er dødt og de globale cloud-platforme mener, alle data skal i skyen. Hvad er det rette valg for dine data?

Nogle data skal i skyen – resten skal flytte hjemmefra

Værdien af et moderne datacenter skal i høj grad måles på adgang til netværk- og cloudservices og ses som et connection-hub.

Se flere indlæg

Se alle annonceindlæg