Annonceindlæg fra Digital Realty

Hvordan ved du, om din colocation-leverandør har styr på compliance og sikkerhed?

Hvordan vælger du den rigtige partner til outsourcing på colocation-området? Og hvordan kontrollerer du, at din partner passer godt på din data?

De fleste virksomheder outsourcer størstedelen af deres IT. Nogle endda det hele. Men også i tilfælde hvor din virksomhed benytter en cloud-løsning, er det vigtigt at være opmærksom på det fysiske fundament for cloud-løsningen – det vil sige, hvor de fysiske servere opbevares. Det vil typisk være hos en colocation-leverandør eller i cloud-udbyderens eget datacenter.

Hanne Kløcker, Nordic Quality Manager i Interxion, forklarer her, hvordan du sikrer, at din colocation-leverandør tager alle nødvendige forholdsregler ift. at passe godt på din data.


Framework for revisioner og certificeringer er effektivt

”Når det gælder outsourcing til en colocation-leverandør, er framework for revisioner og certificeringer én af de mest effektive måder at tjekke, om din leverandør gør det, de lover,” siger Hanne Kløcker, Nordic Quality Manager i Interxion.

Interxion i Danmark og resten af Norden benytter SOC2 type II – en amerikansk revisionsstandard fra American Institute of Certified Public Accountants (AICPA), som sikrer, at kontrol af sikkerhed og tilgængelighed blandt datacentre- og colocationleverandører er effektivt og tilstrækkeligt implementeret.

Ligesom den europæiske revisionsstandard ISAE3402 er SOC2 et framework af kontroller, som benyttes til at revidere Interxion. Interxions SOC2-framework består af ca. 240 kontroller, der bl.a. dækker fysisk og logisk adgang, tilgængelighed for drift, risikovurdering og business continuity, personaleprocedurer samt løbende træning af teknisk personale.

Interxion foretager løbende egenkontrol med egne procedurer og arbejdsgange, som ydermere kontrolleres to gange årligt af en ekstern revisor, som verificerer, at egenkontrollen er relevant og dækkende.

”Vores kunder fremhæver vores adgangskontrol og dokumentationen af samme. De bemærker, at vi til enhver tid kan dokumentere, hvem der har haft adgang til hvilke områder af vores datacenter. Nøglen er, at vi har et velfungerende fysisk setup med bl.a. videoovervågning, kortlæsere, biometriske scannere i vores man-traps. Hertil kommer døgnbemanding i form af fysiske vagter, som kan kontrollere alle vores gæsters ID i kombination med et moderne framework til dokumentation,” siger Hanne Kløcker.


Tjek anmærkninger i revisionsrapporten

Interxion i Danmark og resten af Norden benytter også ISO-certificeringerne ISO 22301 og ISO27001, der omhandler hhv. business continuity og information security. I kombination med audits udgør de et samlet framework, der garanterer, at din leverandør har overvejet de risici, der kan være i datacenteret.

”Hvis din colocation-leverandør har en SOC2-rapport, er det et udtryk for, at de er dygtige til at dokumentere egenkontroller, og at de verificeres af en ekstern revisor. Det giver de fleste kunder et godt indblik i, om der er styr på compliance. En SOC2-rapport er ikke nødvendigvis uden anmærkninger. Derfor er det vigtigt, at du som kunde årligt modtager en SOC2-rapport, så du kan tjekke, om din leverandør har fået anmærkninger. Hvis det er tilfældet, bør du følge op på, om leverandører får udbedret alle anmærkninger,“ slutter Hanne Kløcker.

Interxion fusionerede i marts 2020 med Digital Realty og hedder nu officielt ’Interxion: A Digital Realty Company’ i EMEA, hvor virksomheden har mere end 50 datacentre i 11 europæiske lande. På globalt plan har Digital Realty 267 datacentre og er en af verdens absolut største udbydere af colocation datacentre.

Alle Interxions datacentre er digitale knudepunkter, som giver adgang til flere end 700 netværksudbydere, 21 europæiske Internet Exchanges og ledende clouds som Amazon Web Services, Google Cloud, Microsoft Azure, IBM Cloud, Oracle Cloud og CityCloud.

Se mere på www.interxion.com/dk

 

The meeting place for business, data & technologies

Frigør det fulde potentiale af dine data ved hjælp af en pålidelig, åben og global platform for datacentre. Her kan du trygt oprette forbindelse og fremme samarbejde, innovation og vækst sammen med førende virksomheder og serviceudbydere.

Læs mere om Digital Realty
Kontaktinfo:

Digital Realty

Industriparken 20A

2750 Ballerup

http://www.interxion.com/dk/

Datacentre kan være nøglen til bæredygtige data

Om få år forventes datacentre at sluge strøm svarende til 17 procent af Danmarks samlede energiforbrug.

Datacentre kan være nøglen til bæredygtige data

Om få år forventes datacentre at sluge strøm svarende til 17 procent af Danmarks samlede energiforbrug.

Er din data placeret det rigtige sted?

Med digitalisering stiger behovene for sikker drift af it-infrastrukturen. Derfor bliver den fysiske placering af data endnu vigtigere i fremtiden.

Markedets strengeste sikkerhedskrav afgjorde ClOUDIO's valg af datacenter-leverandør

En gammel lignelse siger, at man ikke skal bygge sit hus på sand. En lære, som den danskstartede cloud-specialist CLOUDIO har taget til sig.

Colocation hos Interxion giver Saxo Bank høj driftssikkerhed og lav latency

Driftssikkerhed, time to market og direkte adgang til cloud-løsninger er afgørende, når fintechs og andre digitale virksomheder vælger colocation.

Et hyper-forbundet datacenter er afgørende i det digitale kapløb

Flere opdager at i takt med, de sætter fart på den digitale transformation er der også brug for at se på, hvilket datacenter-fundament, de benytter.

Er colocation en del af dit fremtidige cloud-setup?

En hybrid løsning med workloads i både cloud og et fysisk datacenter giver ­virksomheder en fleksibel platform til at sikre forretningen i fremtiden.

Hvad er den fremtidige rolle for dit on-premise datacenter?

Analysehuset Gartner mener, dit datacenter er dødt og de globale cloud-platforme mener, alle data skal i skyen. Hvad er det rette valg for dine data?

Nogle data skal i skyen – resten skal flytte hjemmefra

Værdien af et moderne datacenter skal i høj grad måles på adgang til netværk- og cloudservices og ses som et connection-hub.

Se flere indlæg

Se alle annonceindlæg