Annonceindlæg fra Digital Realty

Adm. direktør Peder Bank, Interxion: A Digital Realty Company, Danmark

Er din data placeret det rigtige sted?

Med digitalisering stiger behovene for sikker drift af it-infrastrukturen. Derfor bliver den fysiske placering af data endnu vigtigere i fremtiden.

"I dansk erhvervsliv er IT-udviklingen gået fra at være en meget centraliseret infrastruktur on-premise, til at udgøre en uhyre decentraliseret infrastruktur spredt over mange lokationer. De fleste virksomheder har applikationer i datacentre mange steder,
fordi en moderne virksomhed har behov for rigtigt mange forskellige funktioner og applikationer. Det udvikler sig nemt til et vældigt kompliceret spindelvæv af netværk og struktur for opbevaring af data, der er vanskeligt at holde styr på sikkerhedsmæssigt og svartidsmæssigt", indleder adm. direktør Peder Bank, Interxion: A Digital Realty Company, Danmark.Colocation samler trådene

Med colocation samles de forskellige platforme for udveksling af data og applikationer på kryds og tværs af leverandører, brugere og supportere, hvorfor det traditionelle datacenter ikke længere kun er et sted, hvor virksomheder kan opbevare deres servere sikkert, men en fleksibel platform – et vitalt og afgørende knudepunkt i virksomhedens infrastruktur og forretning.

”Når man som virksomhed skal vælge platform til digitalisering og fremtidig it arkitektur, skal man tænke et par spadestik dybere end man muligvis normalt ville gøre med services, enkelte cloudløsninger, applikationer og datalag. For den fysiske beliggenhed og placering spiller en rolle for adgang til ressourcerne. Med den globale platform, PlatformDIGITAL har mange store virksomheder det perfekte fysiske fundament for at kunne bygge deres it på en platform, der rummer næsten 300 førende netværksforbundne datacentre, hvilket gør det nemt for kunderne at skalere deres forretning globalt – uanset hvilken slags IT de bruger eller ønsker adgang til”, påpeger Peder Bank.

 

Klar til den grønne omstilling

Hvad de færreste går rundt og tænker på er, at vores IT-udstyr på verdensplan kraftigt bidrager til udledning af CO2 og dermed den globale opvarmning. Imidlertid skifter flere og flere af de store udbydere af datacentre til grønne løsninger – og jo højere grad af centralisering der kan opnås af IT-platformene, jo bedre muligheder er der for at optimere energimæssigt. Herunder brug af grøn strøm og genbrug af overskudsvarme.

”Vi sørger selvfølgelig for at opbevare serverne sikkert, men der ligger også en stor værdi i at et colocation datacenter som vores kan understøtte virksomhedernes digitalisering ved at give dem nem adgang til en kombination af bæredygtigt design, optimeret infrastruktur, miljøvenlig drift og grøn strøm. Det betyder, at virksomheder, der vælger at placere sig i vores datacentre, kan drive deres IT med et grønt aftryk og god samvittighed”, pointerer Peder Bank.

 

Husk det fysiske lag

For virksomheder, som enten er i gang med at skifte til et colocation datacenter eller overvejer at gøre det, er det vigtigt at tænke det fysiske lag med – hvad man kun sjældent gør ved cloudløsninger – når digitaliseringsstrategien skal udarbejdes.

”Ellers risikerer man at ende med et meget kompliceret netværk og/eller i en situation, hvor man mangler optimal adgang til de services, som forretningen er afhængig af. Vi kan se, at data har det med at samle sig i nogle knudepunkter ud fra den tankegang, at data ikke længere står alene. Fremtidens puslespil bliver for mange at få de data samlet og bragt i spil for at kunne understøtte nye forretningsområder”, slutter Peder Bank.

 

 

   
 

FAKTA

VIDSTE DU DET

Interxion fusionerede i 2020 med Digital Realty og hedder nu officielt ’Interxion: A digital Realty Company’ i EMEA, hvor virksomheden har næsten 100 datacentre i 13 europæiske lande. På globalt plan har Digital Realty 290 datacentre og er en af verdens absolut største udbydere af colocation datacentre. Med løsningen PlatformDIGITAL har Digital Realty gjort det nemt for virksomheder at skalere deres forretning.

INTERXION SOM CLOUD HUB

Alle Interxions datacentre er digitale knudepunkter, som giver adgang til flere end 700 netværksudbydere, 21 europæiske Internet Exchanges og alle ledende clouds. I Danmark er Interxion det eneste datacenter, der har en direkte on-ramp til Amazon Web Services, Google Cloud og Microsoft Azure. 

Gennem virksomhedens cloud connect løsning kan man desuden få direkte adgang til IBM Cloud, Oracle Cloud og CityCloud. Det betyder man kan få
en direkte fiber til disse clouds i datacenteret uden brug af internet, hvilket giver hurtigere svartider og øget sikkerhed.

Opdag vores kommende CPH3 datacenter i Danmark eller læs mere om vores forretning på www.interxion.com/dk 

 

 
   

 

The meeting place for business, data & technologies

Frigør det fulde potentiale af dine data ved hjælp af en pålidelig, åben og global platform for datacentre. Her kan du trygt oprette forbindelse og fremme samarbejde, innovation og vækst sammen med førende virksomheder og serviceudbydere.

Læs mere om Digital Realty
Kontaktinfo:

Digital Realty

Industriparken 20A

2750 Ballerup

http://www.interxion.com/dk/

Datacentre kan være nøglen til bæredygtige data

Om få år forventes datacentre at sluge strøm svarende til 17 procent af Danmarks samlede energiforbrug.

Datacentre kan være nøglen til bæredygtige data

Om få år forventes datacentre at sluge strøm svarende til 17 procent af Danmarks samlede energiforbrug.

Markedets strengeste sikkerhedskrav afgjorde ClOUDIO's valg af datacenter-leverandør

En gammel lignelse siger, at man ikke skal bygge sit hus på sand. En lære, som den danskstartede cloud-specialist CLOUDIO har taget til sig.

Colocation hos Interxion giver Saxo Bank høj driftssikkerhed og lav latency

Driftssikkerhed, time to market og direkte adgang til cloud-løsninger er afgørende, når fintechs og andre digitale virksomheder vælger colocation.

Hvordan ved du, om din colocation-leverandør har styr på compliance og sikkerhed?

Hvordan vælger du den rigtige partner til outsourcing på colocation-området? Og hvordan kontrollerer du, at din partner passer godt på din data?

Et hyper-forbundet datacenter er afgørende i det digitale kapløb

Flere opdager at i takt med, de sætter fart på den digitale transformation er der også brug for at se på, hvilket datacenter-fundament, de benytter.

Er colocation en del af dit fremtidige cloud-setup?

En hybrid løsning med workloads i både cloud og et fysisk datacenter giver ­virksomheder en fleksibel platform til at sikre forretningen i fremtiden.

Hvad er den fremtidige rolle for dit on-premise datacenter?

Analysehuset Gartner mener, dit datacenter er dødt og de globale cloud-platforme mener, alle data skal i skyen. Hvad er det rette valg for dine data?

Nogle data skal i skyen – resten skal flytte hjemmefra

Værdien af et moderne datacenter skal i høj grad måles på adgang til netværk- og cloudservices og ses som et connection-hub.

Se flere indlæg

Se alle annonceindlæg