Annonceindlæg fra Digital Realty

Markedets strengeste sikkerhedskrav afgjorde ClOUDIO's valg af datacenter-leverandør

En gammel lignelse siger, at man ikke skal bygge sit hus på sand. En lære, som den danskstartede cloud-specialist CLOUDIO har taget til sig.

For vækstvirksomheden, der på få år er vokset til en millionforretning, har valgt at samarbejde med Interxion som datacenter-partner. Og det er ikke kun for at opbevare data - det er fordi dataen, og det at være forbundet anywhere, anytime er en integreret del af deres forretningsmæssige strategi.

Gennem samarbejdet med Interxion får CLOUDIO nemlig adgang til et højteknologisk datacenter i ét af Europas digitale knudepunkter for dataudveksling med direkte forbindelser til alle globale cloud-aktører uden at skulle bekymre sig om hverken sikkerhed, compliance eller vendor lock-in.

Data bliver stadig vigtigere - connectivity er nøgleordet

Der er for alvor sat strøm til datagenereringen globalt, og mængden af forretningskritisk data fortsætter med at vokse. Med det afsæt bør flere virksomheder tage aktivt stilling til, hvordan deres data opbevares, beskyttes og ikke mindst bedst muligt forbindes med omverdenen.

For CLOUDIO er nøgleordet connectivity, for det er afgørende at have nem og smidig adgang til ledende netværksudbydere, fiberleverandører og clouds. Stifter og medejer af CLOUDIO Thorkil Hansen ser Interxion som en afgørende del af virksomhedens forretningsplan fremover:

“Vi er en moderne og højt specialiseret cloud-virksomhed, der bl.a. servicerer store finansielle og pharma-virksomheder i Danmark. Helt konkret betyder det, at vi har brug for en partner, der er på forkant med udviklingen - både når det kommer til compliance, sikkerhed og det at være forbundet - også uden om internettet,” siger Thorkil Hansen.

Compliance som konkurrencefordel

I de seneste år har europæiske og danske myndigheder øget compliance-krav og for virksomheder har dette stillet større krav til opbevaringen af data. Særligt for CLOUDIO, der bl.a. arbejder for finansielle virksomheder betyder det, at de ikke kan vælge hvilken som helst datacenter-leverandør. Der er nemlig strenge krav til, hvor og hvordan kunders data opbevares - og det skal dokumenteres i stadig større grad.

Med Interxion i ryggen, er dette ikke længere en bekymring for CLOUDIO.

“Compliance er blevet et vilkår for alle i vores branche. Og vi har en klar forventning om, at kravene til dokumentation kun vil vokse fremover. Det er en af de primære årsager til, at vi har valgt at samarbejde med Interxion. De er garanter for, at vi efterlever markedets strengeste sikkerhedskrav, og det er netop afgørende for, at vi kan levere de tjenester, vi gør, til højt-regulerede brancher som fx finans,” siger Thorkil Hansen.

Udover compliance er oppetid og tilgængelighed afgørende for mange regulerede virksomheder. Derfor har CLOUDIO et setup med dual-datacenter-drift, så kundernes data eksisterer i to kopier placeret i forskellige datacentre hos Interxion, hvis nu det ene skulle opleve et nedbrud. Med Interxion er CLOUDIOs kunder også garanteret to vigtige nøgleparametre RTO (Recovery Time Objective) og RPO (Recovery Point Objective).

 

Satser på alle innovations-heste

Historien har vist, at teknologiske udfordrere på meget kort tid kan dominere et marked. For CLOUDIO er det som en mindre virksomhed afgørende, at de er i stand til hurtigt at identificere og adaptere nye teknologiske gennembrud - uanset hvorhenne det næste gennembrud sker.

“Fordi teknologien går så hurtigt i dag, skal vi være klar til at tilbyde de nyeste tjenester og løsninger - uanset om det er en ny teknologi fra Azure, AWS, Google Cloud, som Interxion har direkte forbindelse til. Med Interxion befinder vi os i det digitale knudepunkt, så vi kan fortsætte vores vækstrejse, uanset hvor det næste cloud-gennembrud opstår. På den led bliver Interxion en vigtig del af vores strategi, da vi skal være hurtigere end vores konkurrenter til at gribe de nye muligheder, der opstår,” siger Thorkil Hansen.

Gamle datacentre er blevet en udfordring

Krav til strøm, køling, sikkerhed, connectivity og det fysiske fundament er blevet utroligt store. Et af de ofte oversete aspekter ved et datacenter er selve det fysiske fundament. Det skyldes udviklingen i design af rackskabe, der de senere år er blevet så komprimerede, at enhederne, der danner grobund for virksomhedens it-infrastruktur i dag er så tunge, at der skal flere mand til at montere dem. Det er blot et eksempel på, hvordan tendensen går imod flere højtspecialiserede datacentre, der formår at tage højde for alle de tekniske udfordringer, som disse centre udgør.

“Det lyder helt banalt, men der er eksempler på offentlige institutioner og private virksomheder, der har været nødt til at skrotte egne datacentre, fordi de simpelthen ikke har kunnet bære vægten af deres udstyr, haft nok strøm eller tilpas med køling. Det illustrerer, hvorfor vi har valgt at udlicitere vores fysiske datacentre til Interxion, netop fordi vi hverken har tålmodigheden eller ekspertisen til at gennemtænke alle de processer og protokoller, der kræves for, at ens fysiske datacentre kører stabilt 24/7,” slutter Thorkil Hansen.

 

   
 

Fakta om Cloudio

Navn: CLOUDIO

Grundlagt: 2010

Omsætning 2021: 60 mio.

Medarbejdere: 20

Forretningsmodel: Leverer cloud IT-infrastruktur til kunder indenfor den private og offentlige sektor

 

 
   

 

 

The meeting place for business, data & technologies

Frigør det fulde potentiale af dine data ved hjælp af en pålidelig, åben og global platform for datacentre. Her kan du trygt oprette forbindelse og fremme samarbejde, innovation og vækst sammen med førende virksomheder og serviceudbydere.

Læs mere om Digital Realty
Kontaktinfo:

Digital Realty

Industriparken 20A

2750 Ballerup

http://www.interxion.com/dk/

Datacentre kan være nøglen til bæredygtige data

Om få år forventes datacentre at sluge strøm svarende til 17 procent af Danmarks samlede energiforbrug.

Datacentre kan være nøglen til bæredygtige data

Om få år forventes datacentre at sluge strøm svarende til 17 procent af Danmarks samlede energiforbrug.

Er din data placeret det rigtige sted?

Med digitalisering stiger behovene for sikker drift af it-infrastrukturen. Derfor bliver den fysiske placering af data endnu vigtigere i fremtiden.

Colocation hos Interxion giver Saxo Bank høj driftssikkerhed og lav latency

Driftssikkerhed, time to market og direkte adgang til cloud-løsninger er afgørende, når fintechs og andre digitale virksomheder vælger colocation.

Hvordan ved du, om din colocation-leverandør har styr på compliance og sikkerhed?

Hvordan vælger du den rigtige partner til outsourcing på colocation-området? Og hvordan kontrollerer du, at din partner passer godt på din data?

Et hyper-forbundet datacenter er afgørende i det digitale kapløb

Flere opdager at i takt med, de sætter fart på den digitale transformation er der også brug for at se på, hvilket datacenter-fundament, de benytter.

Er colocation en del af dit fremtidige cloud-setup?

En hybrid løsning med workloads i både cloud og et fysisk datacenter giver ­virksomheder en fleksibel platform til at sikre forretningen i fremtiden.

Hvad er den fremtidige rolle for dit on-premise datacenter?

Analysehuset Gartner mener, dit datacenter er dødt og de globale cloud-platforme mener, alle data skal i skyen. Hvad er det rette valg for dine data?

Nogle data skal i skyen – resten skal flytte hjemmefra

Værdien af et moderne datacenter skal i høj grad måles på adgang til netværk- og cloudservices og ses som et connection-hub.

Se flere indlæg

Se alle annonceindlæg